Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Sora Cătălinei, dialog cu Roberto. Cum a răspuns el la întrebările incomode

Sora Cătălinei și prietena concurentei de la Mireasa sezon 7 au intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii. Cele două au dezvăluit ce li s-a transmis din partea fostelor iubite ale lui Roberto.

Sora Cătălinei și prietena concurentei de la Mireasa sezon 7 au intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii. Cele două au dezvăluit ce li s-a transmis din partea fostelor iubite ale lui Roberto.

Antena 1

Alexandra, sora Cătălinei, și prietena fetei au intervenit telefonic în ediția Mireasa Capriciile Iubirii din 23 ianuarie 2023 de la Antena Stars. Ele au spus că fosta iubită din Germania le-a mărturisit că și ea l-a întreținut pe Roberto, lucru pe care concurentul de la Mireasa sezon 7 îl neagă.

Sora Cătălinei, dialog cu Roberto. Cum a răspuns el la întrebările incomode

”Ne-a plăcut foarte mult de Roberto, dar nu știm ce să mai credem. Sunt foarte multe dovezi, conversații între el și fosta, adică mama copilului. Ne-a trimis fosta din Germania aceleași conversații în care spune despre el că l-au reținut sau ceva de genul. Cel mai importante sunt conversațiile dintre fosta lui Roberto și mama lui Roberto, în care mama lui Roberto îl denigrează foarte mult: că e un întreținut, că nu avea bani de nimic.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Andrei a plâns isteric în baie după ce băieții l-au acuzat că se victimizează

Încă o chestie, bunica... am prins discuția despre fata din Germania. A mințit acolo. Noi avem printuri de la fata asta din Germania, unde ne dovedește că nu e ceea ce spune bunica. Ai stat la ea, ea te-a întreținut, te-a ajutat cu un loc de muncă, iar tu minți.”, au spus Alexandra și prietena Cătălinei.

Roberto a recunoscut că a fost ajutat de fosta iubită din Germania cu un loc de muncă: ”Da, eu când am venit din România în Germania, prima oară m-am dus la tata, nu aveam unde să stau. M-a luat tata la el și fata asta, știind germană, m-a ajutat cu actele și mi-a găsit un loc de muncă. Dar după ce am terminat relația aia și la locul de muncă, eu am plecat din Germania. M-am dus înapoi la mama, în Olanda”.

Acesta neagă că a fost întreținut de iubita din Germania, care spune că avea 17 ani și era la liceu.

Mireasa sezon 7. Ce s-ar fi întâmplat între Denisa și Alexandru, pe atunci soțul Andreei, în seara Finalei sezonului 2... Mireasa, sezonul 3. Liviu Olteanu a ajuns la perfuzii. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fostul concurent: „Nu sun...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Ultimele știri
x