Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Unde poți urmări online petrecerile concurenților. Primul party e live sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, va avea loc prima petrecere din sezonul 7 Mireasa. După 12 zile de la începutul show-ului, tinerii vor avea ocazia să socializeze pentru mai multe ore. Iată unde poți urmări online primul party din sezonul acesta.

simona gherghe imbracata intr-o rochie roz si cu un carton in mana Galerie
Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, va avea loc prima petrecere din sezonul 7 Mireasa. După 12 zile de la începutul show-ului, tinerii vor avea ocazia să socializeze pentru mai multe ore. Iată unde poți urmări online primul party din sezonul acesta. | Antena 1

Pe 16 ianuarie 2023, casa Mireasa și-a deschis porțile pentru un nou sezon. Tinerii care s-au înscris la Mireasa sezonul 7 au pășit emoționați în competiția matrimonială.

Cu gândul să se căsătorească, aceștia s-au cunoscut treptat, au avut date-uri pe nevăzute și băieții s-au pus în spatele fetei cu care vor să aibă o întâlnire.

După ce au petrecut câteva ore zilnic împreună și s-au descoperit, iată că a venit timpul primei petreceri din sezonul 7 Mireasa.

Citește și: Antena 1 lansează concursul Azi pozezi, Neatza câştigi! şi îşi premiază zilnic telespectatorii cu 500 de Euro

Unde poți urmări online petrecerile concurenților de la Mireasa sezon 7

Din 28 ianuarie 2023, se dă start petrecerilor din casa Mireasa sezon 7. Fetele și băieții veniți să-și găsească perechea vor avea primul party din acest sezon.

Cum se distrează și interacțiunile dintre ei pot fi urmărite online pe AntenaPlay, prin intermediul celor două canale Mireasa. Telespectatorii au ocazia să vadă în exclusivitate, înainte de difuzarea în emisiune, tot ce se întâmplă la prima petrecere a sezonului 7 pe AntenaPlay.

Citește și: Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Denisa, deranjată că Dima nu a ales între ea și Sabrina. Schimb de replici în direct

Reamintim că cele două canale transmit 24/7 tot ce se întâmplă în casa Mireasa. Descoperă-i altfel pe concurenții sezonului 7 prin intermediul fluxului live transmis de cele două canale exclusive dedicate celui mai iubit show matrimonial.

Accesează platforma AntenaPlay online și urmărește pe laptop sau smart TV sau descarcă aplicația AntenaPlay din App Store sau Google Play pentru Android sau de aici pentru Huawei pentru a fi primul la curent cu tot ce face concurenții tăi favoriți din casa Mireasa sezon 7.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Hatice a spus în direct că nu voia să mai meargă la date cu Bogdan. Reacția lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. De ce Raluca și Alex au fost separați două săptămâni după ce s-au căsătorit în Finală... Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Roberto și Mihai, în lacrimi după ce au primit mesaje de afară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x