Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

Mihaela, verișoara lui Hatice, consideră că Mihai nu este potrivit pentru concurenta de la Mireasa sezon 7. Iată de ce.

mihai si hatice de la mireasa sezon 7 in platoul mireasa capriciile iubirii Galerie
Mihaela, verișoara lui Hatice, consideră că Mihai nu este potrivit pentru concurenta de la Mireasa sezon 7. Iată de ce. | Antena 1

Hatice continuă să facă pași spre Mihai, cu toate că băiatul spune că ea nu e persoana potrivită cu care să întemeieze o familie.

După imaginile în care erau extrem de apropiați, Mihai a zis că nu dorește o relație cu Hatice, iar verișoara fetei a sunat la Mireasa: Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Andreea a oprit cunoașterea cu Ionuț. Băiatul a aflat în direct decizia ei

Hatice, încurajată să nu formeze un cuplu cu Mihai

Verișoara lui Hatice a afirmat că Mihai pune etichete și că nu e potrivit să fie la brațul concurentei de la Mireasa sezon 7.

”Mă simt minunat să știu că pot să vorbesc cu ea. Îmi doream mult tare să o încurajez, noi o iubim mult mult și vrem să fie fericită și împlinită. Chiar ne-am îngrijorat foarte mult când am văzut-o plângând. Ne-am îngrijorat pentru că nu este pentru ea și știm că plânge numai în cazuri extreme, deci clar acolo a fost un caz extrem pentru ea, de a ajuns în acea situație.

Știu că este greu că locuiește cu alte persoane, nu se cunosc, într-o casă nouă. Este o situație mai dificilă, mai ales la ea care este o persoană directă, poate să fie înțeleasă greșit. O rog mult pe Hatice să se controleze și să evite aceste certuri.”, a afirmat Mihaela, verișoara lui Hatice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucru

”Chiar nu sunt de acord, dar respect... Nu sunt de acord cu Mihai, nu sunt de acord dacă Hatice l-ar alege pe Mihai. Mihai, din păcate, are tendința să eticheteze persoanele. Nu are curajul să-și pună întrebarea ”Dar cine este el?”. Tot ce vreau să-i spun lui Mihai că tot ce a fost și a făcut Hatice a făcut la o anumită vârstă. Acum are altă vârstă. S-a schimbat pentru ea însăși”, a mai zis verișoara lui Hatice.

Mihaela crede că Hatice ar alege greșit dacă i-ar da o șansă lui Mihai. ”Știi cum e, câteodată gura ți-o ia pe dinainte și nu îți dai seama sau poate nu te gândești că poți răni”, i-a zis Hatice verișoarei sale.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție acidă pe rețelele sociale. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească: „Nu sunt în depresie”

Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Andreea a oprit cunoașterea cu Ionuț. Băiatul a aflat în direct decizia ei... Mireasa, sezonul 5. Giovana, urare emoționantă de ziua lui Sese. Cât de avansată este sarcina tinerei: „Te iubesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x