Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Afirmația care a uimit concurenții din platou. Ce a spus Mihai despre Hatice

Mihai și Hatice formează un cuplu de nici o săptămână, iar băiatul se gândește deja la căsătorie. El spune că vrea ca tânăra să-i fie soție.

doamna loredana, hatice si mihai de la mireasa sezon 7 la capriciile iubirii Galerie
Mihai și Hatice formează un cuplu de nici o săptămână, iar băiatul se gândește deja la căsătorie. El spune că vrea ca tânăra să-i fie soție. | Antena 1

Giovana l-a încurajat pe Mihai să nu se mai gândească la trecut și i-a zis că nici el nu a fost ușă de biserică, așa că nu e potrivit să o judece pe Hatice pe baza alegerilor făcute în trecut.

”Eu am vrut să vă zic că și noi am început tot de pe canapea să vorbim despre copii. Nu contează trecutul. Să lasați ce a fost, nici tu nu ai fost ușă de biserică și mergeți mai departe”, le-a zis Giovana celor doi.

Citește și: Mireasa sezon 7. Dani și Ionuț, discuție despre Denisa. Primul i-a oferit sfaturi pentru a o cuceri

”Asta cu topurile s-a zis și la mine și la Sese, dar nu cred.”, a mai adăugat aceasta, când Raluca a întrebat dacă a ajutat și validarea publicului, care a votat-o pe Hatice și i-au dat titlul de Mireasa Săptămânii.

Mihai vrea ca Hatice să îi fie soție

”A fost un pas oarecum, semnul că a fost în TOP. Și cu petrecerea. Și dacă pică din TOP, eu tot aici sunt”, a afirmat și Mihai.

Întrebat ce vrea de la Hatice, Mihai a răspuns imediat: ”Să fie soția mea”. El a fost aplaudat și Hatice s-a emoționat foarte tare. A fost surprinsă de cele spuse de iubitul său, care în urmă cu câteva săptămâni nu o considera potrivită pentru a îi fi soție.

Mai multe detalii în materialul video din GALERIA FOTO.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 21 februarie 2023. Giovana și Sese au dezvăluit, în premieră, numele ales pentru fiica lor

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonia

Radu de la Mireasa 2 a publicat o imagine cu soția lui Amalia, concurenta din sezonul 4. Cum arată burtica de graviduță ... Mireasa, sezonul 5. Cum s-au fotografiat Perneș și Sabrina, după împăcare. Imaginea care a luat prin surprindere susțină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x