Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Liviu Olteanu a ajuns la perfuzii. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fostul concurent: „Nu sunt bine”

Liviu Olteanu, fostul concurent al sezonului 3 Mireasa, a ajuns pe perfuzii. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă a acesta și care este starea lui acum.

Colaj cu Liviu Olteanu la Mireasa în trei ipostaze diferite, cu premiul în mână alături de Maria Roman Galerie
Liviu Olteanu, fostul concurent al sezonului 3 Mireasa, a ajuns pe perfuzii | Antena 1

Liviu Olteanu, fostul concurent al sezonului 3 Mireasa, trece prin momente dificile. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale în urmă cu puțin timp, semn că starea sa de sănătate nu este una bună.

Tânărul a oferit câteva detalii despre problemele cu care se confruntă, dar a povestit și despre cum se simte.

Ce se întâmplă cu Liviu Olteanu din sezonul 3 Mireasa. De ce a ajuns pe mâinile medicilor

Liviu Olteanu a ajuns la perfuzii, fiind afectat de o gripă destul de puternică. Fostul concurent al sezonului 3 Mireasa a mărturisit că se simte rău, însă nu exclude faptul de a apela la un tratament mai puternic precum antibioticul.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce s-a întâmplat cu premiul în bani câștigat de Liviu Olteanu în sezonul 3. „Banii vin și se duc”

”Sunt foarte răcit, acasă a venit cineva și mi-a pus o perfuzie. Nu mă simt deloc bine, sunt foarte transpirat, nu sunt bine deloc. Încă nu iau antibiotic, dar dacă va continua să-mi fie rău s-ar putea să-mi dea. Vremea asta nehotărâtă e de vină. N-am prea știu cum să mă îmbrac, ba tricou, ba geacă, nu am știut cum să mă îmbrac, sunt mai sensibil”, a spus Liviu Olteanu, potrivit spynews.ro.

Liviu Olteanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Maria Roman

Liviu Olteanu a devenit cunoscut în urma participării sale la Mireasa. Acesta fost prezent în sezonul 3 al show-ului matrimonial, unde a reușit să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de Maria Roman.

Tânăra a fost atras de superba blondină, motiv pentru care nu a ezitat să facă pași importanți spre o relație cu ea. Cuplul lor a trecut prin momente plăcut, dar și neplăcute în cadrul emisiunii.

Citește și: Replica Mariei Roman după interviul lui Liviu Olteanu la Mireasa: Confesiuni. Ce mesaj cu subînțeles a postat pe internet

Mai mult decât atât, cei doi au luat decizia de a spune un „Da” hotărât în fața ofițerului stării civile din Finala sezonului 3 Mireasa. De altfel, aceștia au plecat acasă și cu marele premiu, fiind cel mai votat cuplu de telespectatori.

Deși părea că relația lor devine mai puternică pe zi ce trecea, Liviu Olteanu și Maria Roman au luat pe toată lumea prin surprindere cu o veste neașteptată. Fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa a dezvăluit tuturor susținătorilor din mediul online că povestea lor de dragoste a ajuns la final.

“Din păcate, aici se termină o poveste, povestea mea și a lui Liviu! Când orgoliul și mândria depășesc iubirea, se destramă tot! Fiecare rămâne în lumea lui, eu aici la Maramureș, el acolo la Giurgiu. Nu doresc nimănui să simtă ce simți eu, dar mă lupt cu morile de vânt. Vreau liniște o perioadă și nu-mi pasă de judecăți, eu știu ce am în suflet. Vă mulțumesc pentru tot!", a anunțat Maria Roman prin intermediul unui InsaStory.

În prezent, tânăra trăiește o altă poveste de iubire alături de bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea, după despărțirea de Liviu Olteanu.

Mireasa sezon 7. Sora Cătălinei, dialog cu Roberto. Cum a răspuns el la întrebările incomode... Mireasa sezon 7, 24 ianuarie 2023. Povestea de viață a lui Hatice. Ce mare durere are concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x