Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, ipostază provocatoare într-o rochie roșie și scurtă. Cât de mult s-a schimbat tânăra

Maria Roman, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, este de nerecunoscut la mai bine de un an de la Marea Finală a show-ului matrimonial. Hai să vezi mai jos cum arată tânăra acum într-o rochie roșie și scurtă.

Colaj cu Maria Roman la Mireasa Galerie
Maria Roman, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, este de nerecunoscut la mai bine de un an de la Marea Finală a show-ului matrimonial | Antena 1

Maria Roman a trecut printr-o transformare de zile mari după Marea Finală a sezonului 3 Mireasa. Tânăra nu mai arată deloc așa cum telespectatorii au cunoscut-o și au văzut-o pe micile ecrane în urmă cu mai bine de un an.

Fosta parteneră a lui Liviu a apelat la mai multe schimbări odată cu ieșirea din competiție. Pe lângă faptul că nu mai formează un cuplu cu bărbatul care i-a devenit soț în competiția show-ului Mireasa, Maria Roman a luat decizii radicale și în privința aspectului său fizic.

Susținătorii săi au rămas cu gura căscată când au văzut cât de bine arată fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa. Mai mult decât atât, aceasta a luat hotărârea de a-și schimba culoarea părului, iar noua look o prinde foarte bine.

Maria Roman, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, arată impecabil într-o rochie roșie cu detalii sexy

De curând, fosta partenera a lui Liviu a luat cu asalt rețelele sociale după ce a publicat o imagine cu ea într-o rochie roșie. Tânăra a făcut furori cu aspectul său fizic, dar și cu transformarea spectaculoasă prin care a trecut în ultima perioadă.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Inimioara, apariție incendiară într-o rochie albastră, scurtă și vaporoasă. Cât de bine arată

Ținuta cu mâneci despicate și cu crăpătură pe picior i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special bustul generos, picioarele subțiri, talia de viespe și superbele trăsături ale feței. De altfel, aceasta și-a asortat rochia sexy cu o pereche de sandale elegante, o coafură simplă, un machiaj discret și o pereche de cercei mari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Susținătorii au rămas impresionați de modul în care Maria Roman arată. Postarea fostei concurente din sezonul 3 Mireasa a generat mai bine de 1.000 de like-uri, semn că este urmărită de foarte multe persoane pe contul de Instagram.

„Minunată și elegantă”, „Mă bucur pentru tine ❤️ Ești superbă!”, „Maria ești foarte frumoasă!”, „Îți dorescu mult noroc și fericire. Ești foarte frumoasă” sau „Eleganță și rafinament”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, ce și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Care este motivul real al divorțului dintre Maria Roman și Liviu Olteanu

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Maria Roman a discutat deschis despre motivul real al divorțului dintre ea și Liviu Olteanu. După ce show-ul s-a terminat și ei au fost desemnați câștigători, cei doi și-au trăit relația departe de ochii publicului, însă dacă și în casa Mireasa se certau, afară lucrurile nu s-au schimbat prea mult.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Partea de adevăr a lui Sebastian. Ce s-a întâmplat între el și Inimioara la Craiova, din spusele lui

„S-a întâmplat că s-a terminat. A fost bine în august, ce-i drept, chiar a fost. Cu vacanța nu a mai fost. Am fost puțin în vacanță, în august, și acolo a început să scârțâie. Noi ne certam des și în casă și aceeași placă stricată. Era o luptă de a demonstra care este mai important, dar nu din partea mea, din partea lui. Era un fel de manipulare. Și mi se părea că are mereu frustrări”, spune Maria, în emisiunea de la Antena Stars.

„Mă scotea mereu vinovată, orice făcea nu era bine. Dacă ajungi să-i spui unei persoane “Te iubesc”, dar În același timp îi spui “Ești urâtă! Nu vezi că nu te mai vrea nimeni?”, cred că voia să-mi implanteze în creier că eu nu sunt bună de nimic și să poată el să mă manipuleze, să mă țină sub papuc. E foarte greu psihic, am dus o luptă…”, a mai adăugat ea, conform sursei citate.

Mireasa 2022, sezonul 5. Inimioara, apariție incendiară într-o rochie albastră, scurtă și vaporoasă. Cât de bine arată... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, imagini emoționante cu Sabrina, la 3 luni de la logodnă. Ce i-a transmis soției lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x