Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Cum s-au fotografiat Maria și Marius Niță înaintea unui eveniment. Ipostaza tandră cu cei doi îndrăgostiți

Maria și Marius Niță, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au lăsat fotografiați într-o ipostază tandră înaintea unui eveniment.

Colaj cu Maria și Marius Niță în trei ipostaze diferite la Mireasa Galerie
Maria și Marius Niță, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au lăsat fotografiați într-o ipostază tandră înaintea unui eveniment | Antena 1

Maria și Mariu Niță formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri ale sezonului 4 Mireasa. Deși nu s-au căsătorit în Marea Finală a show-ului matrimonial, cei doi au demonstrat tuturor că iubirea lor este puternică și reală.

Povestea lor de dragoste a continuat și în afara competiției. În ciuda neînțelegerilor și micilor conflicte din casa reality show-ului, se pare că foștii concurenți din sezonul 4 au decis să meargă împreună pe același drum.

Chiar dacă nu au mai apărut de mult timp pe micile ecrane ale telespectatorilor, Marius Niță și Maria sunt foarte activi în mediul online. Aceștia își țin la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața lor cu ajutorul rețelelor sociale.

Cât de frumoși sunt împreună Maria și Marius Niță din sezonul 4 Mireasa

De curând, tânăra s-a decis să își ia prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine înduioșătoare. Maria s-a lăsat pozată alături de iubitul său, Marius Niță, într-o ipostază tandră. Fostul concurent din sezonul 4 Mireasa a fost surprins în timp ce își ținea partenera de mână.

Un detaliu nu a trecut neobservat. Se pare că cei doi și-au asortat ținutele pentru evenimentul la care trebuia să ajungă. Tânăra a îmbrăcat o rochie mulată pe corp care i-a scos în evidență formele și superbele trăsături ale feței.

Citește și: Ce mai fac Ana Maria și Marius Niță de la Mireasa. Cei doi sunt în vacanță în Dubai și s-au pozat în cele mai tandre ipostaze

De asemenea, Marius Niță a purtat un sacou ce avea aceeași culoare ca ținuta Mariei. Piesa vestimentară și-a asortat-o cu o cămașă albă și pantaloni negri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Mariei a generat aproximativ 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor. Internauții nu s-au putut abține și au admirat superba ținută a fostei concurente din casa Mireasa.

„Sunteți superbi! ❤️”, „Foarte frumoși și asortați. Abia așteptăm să vă vedem și pe voi miri ❤️❤️”, „Sunteți doi frumoși” sau „Superbi!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Ce spun Maria și Marius din sezonul 4 Mireasa despre căsătorie și despre copii

Maria și Marius Niță din sezonul 4 Mireasa au vorbit în urmă cu aproximativ un an despre căsătorie și întemeierea unei familii împreună. Pe atunci, cei doi susțineau că încă nu se gândesc să facă pasul cel mare.

Citește și: Mireasa sezon 4. Cât de schimbată e Maria, iubita lui Marius. Tânăra e foarte activă în social media

„Încă nu ne-am gândit la o căsătorie, încă ne mai gândim. Adică nu ne grăbim, știu că noi am discutat despre treaba asta. Dacă e să fie… Pentru că nu știi când poate veni. Nu ne ferim, pentru că un copil este binevenit oricând”, a mărturisit Marius Niță la Antena Stars.

“Noi acum cât locuim împreună ne-am dat seama unul de celălalt, e altceva când stai în casă și stai tot timpul!”, l-a completat Maria.

Mireasa sezon 7, 25 mai 2023. Mama Sabrinei, reacție furibundă în direct. Ce a spus doamna Laura... Mireasa sezon 7, 25 mai 2023. Concurenții au făcut schimb de roluri. Cum s-au descurcat și cine a câștigat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x