Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică, anunț important pentru fani. Când se vor cununa religios

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au decis să se căsătorească religios. Cei doi tineri au anunțat data nunții.

Ela și Petrică Galerie
Ela și Petrică au decis data nunții | Antena 1

Ela și Petrică se vor cununa religios pe data de 29 iunie 2023. Tinerii au făcut anunțul pe rețelele sociale. „Te iubesc! Îți voi spune și în fața lui Dumnezeu!”, a scris Petrică pe Instagram.

Cei doi au publicat pe Instagram un colaj cu momente importante din relația lor, surprins în competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 4. Cum se înțeleg acum Ela și doamna Ioana, mama lui Petrică. Cele două s-au pozat împreună

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, se vor cununa religios pe 29 iunie 2023

Ela și Petrică s-au cununat civil în finala sezonului 4 Mireasa, însă acum vor să intre și în Biserică și să facă și o petrecere de care își vor aminti mereu. După ce și-au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, Ela și Petrică au câștigat marele premiu al sezonului 4.

Citește și: Mireasa sezon 4. Ela și Petrică au fost nași de botez. Cum au apărut la eveniment

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce părere au părinții Elei despre relația pe care o are fata lor cu Petrică

Ela a povestit la Mireasa: Confesiuni că a primit vizite de la familia sa de când s-a mutat alături de partenerul său: „Dacă n-am mai fost de jumătate de an acasă mi-e foarte dor de ele, pentru că le simt lipsa. A fost o ruptură bruscă pentru mine, eram foarte apropiată de surorile mele și deodată s-a schimbat tot în viața mea.”

De asemenea, tânăra a dezvăluit că familia ei are o părere foarte bună despre viața pe care o duce aceasta în Baia Mare, dar și despre relația pe care o are cu Petrică.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesajul emoționant pe care i l-a transmis Ralucăi Șaulescu de ziua ei. Ce poză frumoasă a postat

„Familia mea este foarte fericită pentru mine. Părinții mei sunt liniștiți și împăcați sufletește, chiar dacă am plecat atât de departe, ei știu că sunt lângă un băiat bun.”, a mai adăugat ea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică Nemeș

Inițial, Petrică și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu a vrut să-i dea o șansă. La fel și Ela, care a părut interesată de Seba, însă nu s-a concretizat nimic.

După o lună jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Citește și: Mesajul Adelinei după Finala Mireasa sezon 4. Ce a postat pe internet

Cu toate că s-au înțeles foarte bine, doamna Ioana le-a pus probleme serioase. Mama lui Petrică nu a ezitat să-și arate dezamăgirea față de alegerea fiului.

Aceasta nu a acceptat ideea că fiul său nu a ales o tânără blondă, din zona Maramureșului nici măcar în ziua cununiei. Însă iubirea dintre Ela și Petrică a fost mai puternică decât împotrivirea mamei.

Mireasa, sezonul 6. Ce băiat consideră familia lui Deni că ar fi porivit pentru concurentă. Sora fetei a intrat în direc... Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Cum a fost primit Alex de fete: „Am fost atras de o femeie din casă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x