Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Mamele părăsesc casa. Ce surpriză a pregătit Simona Gherghe

În Gala Mireasa de sâmbătă, 11 decembrie 2021, Simona Gherghe a făcut un anunț ce i-a surprins atât pe concurenți, cât și pe mamele acestora.

Simona Gherghe, în casa „Mireasa” alaturi de concurenti Galerie
Simona Gherghe a anunțat care este motivul pentru care mamele părăsesc casa Mireasa | Antena 1

În Gala Mireasa din data de 11 decembrie 2021, concurenții au primit o veste neașteptată din partea Simonei Gherghe.

Simona Gherghe, anunț neașteptat pentru concurenții din casa Mireasa, sezonul 4

Chiar la finalul Galei din data de 11 decembrie 2021, Simona Gherghe i-a surprins pe toți atunci când a anunțat că mamele urmează să plece din casă. Îngrijorarea a apărut pe chipurile tuturor, dar apoi au venit și lămurile: acestea vor lipsi doar pentru o noapte, dintr-un motiv surprinzător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mamele au șansa să se răsfețe cu o cină specială, în timp ce tinerii se vor distra petrecând ca burlaci și burlăcițe.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ana s-a simțit rău și a ajuns de urgență la spital. Ce a dezvăluit Simona Gherghe

Înainte de această surpriză s-a anunțat începerea votului! Fanii au aflat unde și cum își pot vota concurenții favoriți pentru Marea Finală Mireasa, sezonul 4.

A început votul concurenților favoriți pentru Marea Finală Mireasa, sezonul 4

La finalul galei Mireasa din 11 decembrie 2021 s-a început votul și fanii emisiunii pot alege concurenții favoriți pentru Marea Finală a sezonului 4.

Pe 19 decembrie 2021, în Finala Mireasa sezon 4, cuplurile care doresc să se căsătorească vor spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie specială.

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Când este Finala Mireasa sezon 4 de la Antena 1

Finala sezonului 4 al show-ului matrimonial Mireasa va avea loc pe 19 decembrie 2021. Ca și sezonul 3, ultima Gală va avea loc într-o zi de duminică, atunci când mai multe familii se vor întemeia.

Pe 19 decembrie 2021, în Finala Mireasa sezon 4, cuplurile care doresc să se căsătorească vor spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie specială.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare sezonul 4 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 4.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Mireasa, sezonul 4. Publicul a decis dacă Ion este eliminat. Rezultatul cursei pentru eliminare și clasamentul publiculu... Claudia de la Mireasa sezon 2 și-a făcut o operație estetică. Cum arată bustul ei după ce l-a mărit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x