Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Petrică și Ela, ipostază tandră la scurt timp de la evenimentul trist din viața lor. Cum au fost surprinși

Ela și Petrică, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au filmat într-o ipostază tandră la scurt timp de la evenimentul trist din viața lor. Iată ce a publicat tânăra pe contul său de Instagram.

Colaj cu Ela și Petrică de la Mireasa în marea Finală a show-ului Galerie
Ela și Petrică, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au filmat într-o ipostază tandră la scurt timp de la evenimentul trist din viața lor. | Antena 1

Ela și Petrica au trecut prin momente cumplite în urmă cu aproximativ două luni. Fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, însă pentru copilul său nu s-a mai putut face nimic.

Vestea tristă a fost dată de cei doi pe rețelele sociale printr-un mesaj de-a dreptul sfâșietor. Mai mult decât atât, Petrică și soția lui au preferat să stea cât mai departe de mediul online până au reușit să își revină după evenimentul neașteptat.

În tot acest timp, foștii concurenți ai reality show-ului au primit o mulțime de mesaje și încurajări din partea susținătorilor. Un lucru este cert, Ela și partenerul său se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri ale sezonului 4 Mireasa.

Cum s-au filmat Ela și Petrică, la două luni de când tânăra a pierdut sarcina

Ela și Petrică au trăit clipe dificile, însă relația lor a devenit mult mai puternică după tragicul eveniment. Tânărul i-a fost aproape soției sale în momentele cumplite, fapt care a ajutat-o să treacă mai rapid peste.

Așadar, se pare fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa se simte mult mai bine la aproximativ două luni de când a pierdut sarcina. Aceasta s-a filmat în timp ce era răsfățată și sărutată de soțul său.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 2 martie 2023. Cum răspunde Hatice acuzațiilor că ar fi făcut 6 luni de închisoare

Ipostaza tandră în care au fost surprinși cei doi a înduioșat inimile susținătorilor.

Un lucru este cert, Ela și Petrică se mândresc cu o frumoasă poveste de dragoste. În ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat de-a lungul relației lor, foștii concurenți de la Mireasa au rămas împreună.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică

Ela și Petrică s-au cunoscut în sezonul 4 al show-ului matrimonial. La intrarea în casa Mireasa, tânărul și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu și-a dorit să-i ofere o șansă.

De asemenea, tânăra a încercat să îl descopere mai bine pe Seba, dar lucrurile nu au funcționat așa cum se așteptau. În cele din urmă, Petrică și Ela au început să se apropie și să dezvolte sentimente unul pentru celălalt.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, prima apariție televizată după ce a fost cerută în căsătorie. Ce a spus despre Liviu Olteanu

După o lună și jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Deși relația lor părea că devine din ce în ce mai puternică, doamna Ioana le-a făcut probleme serioase. Mama lui Petrică a dezvăluit de mai multe ori că nu ar fi de acord cu relația dintre fiul său și Ela, însă acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru ei.

Nimic nu a stat în calea iubirii lor. Astfel, cei doi au luat decizia de a se căsători în Marea Finală a show-ului matrimonial, devenind ulterior și câștigătorii sezonului 4 Mireasa.

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, prima apariție televizată după ce a fost cerută în căsătorie. Ce a spus despre Liviu Ol... Mireasa, sezon 7. Bogdan, gest surprinzător în live. Ce a făcut când a văzut imaginile cu Irina și Alex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x