Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Raluca și Ion Șaulescu, mai fericiți ca niciodată după aproape doi ani de relație. Cum i-a schimbat căsătoria

Foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa împlinesc aproape doi ani de relație și sunt mai fericiți ca niciodată! Iată care sunt cele mai proaspete declarații ale Ralucăi și ale lui Ion Șaulescu în legătură cu mariajul lor! Cum se mai înțeleg cei doi acum.

Mireasa, sezonul 4. Raluca și Ion Șaulescu, mai fericiți ca niciodată după aproape doi ani de relație. Cum i-a schimbat căsătoria Galerie
Mireasa, sezonul 4. Raluca și Ion Șaulescu, mai fericiți ca niciodată după aproape doi ani de relație. Cum i-a schimbat căsătoria | Antena 1

Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați în platoul emisiunii Xtra Night Show, unde au vorbit despre relația lor, mai ales că s-au împlinit un an și opt luni de când și-au jurat iubire.

Cei doi îndrăgostiți au dat de înțeles că sunt mai fericiți ca niciodată și se înțeleg extrem de bine. Hai să asculți care au fost declarațiile lor, făcute în premieră!

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Ion și Raluca Șaulescu au împlinit 1 an de la căsătorie. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțului ei

Raluca și Ion Șaulescu, un an și opt luni de când și-au declarat iubirea

În decembrie 2022, Raluca și Ion Șaulescu împlineau un an de la căsătorie. Atunci, fosta concurentă a show-ului matrimonial Mireasa s-a decis să îi facă soțului său o declarație emoționantă de dragoste, de față cu prietenii din mediul online.

Fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa și-a exprimat sentimentele într-un mod de-a dreptul senzațional, care a acaparat atenția tuturor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși au făcut față multor încercări, relația lor a trecut testul timpului, reușind să își continue povestea și în afara casei Mireasa.

Inivitați în platoul Xtra Night Show, cei doi au mărturisit că sunt fericiți împreună, chiar dacă, uneori, lucrurile nu evoluează în direcția în care și-ar dori:

„Suntem bine. Nu are cum să fie totul roz.”, a spus Raluca la Xtra Night Show.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Ce meserie are Ion Șaulescu acum. Care este motivul pentru care nu a mai fost activ în mediul online

Cu ce se ocupă foștii concurenți de la Mireasa sezon 4 în prezent

Deși Raluca și Ion Șaulescu au ajuns în marea finală Mireasa și au spus un „Da” hotărât în fața ofițerului stării civile, cei doi nu au reușit să câștige marele premiu. Însă, asta nu i-a oprit să fie fericiți unul alături de celălalt, deoarece și-au dat seama că dragostea lor este mai presus de orice premiu.

Raluca a mărturisit că, de câteva luni, este tehnician de unghii, în timp ce Ion Șaulescu a revenit la meseria pe care o avea înainte de a intra în casa Mireasa, deși acesta recunoștea, la un moment dat, că îi este foarte dor să mai apară în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii.

„Nu stau acasă degeaba. Fac unghii. Am cinci luni de când fac unghii acasă.”, a spus fosta concurentă Mireasa la Xtra Night Show.

În plus, Raluca și Ion Șaulescu au recunoscut că a existat o perioadă în care au câștigat sume frumușele din activitatea prestată pe platforma de socializare TikTok:

„Am discutat asta din casa Mireasa. I-am zis că mi-ar plăcea așa și dacă mă ajută Dumnezeu și pot, de ce nu? (...) Eu sunt șofer, ce făceam și înainte, doar că am adăugat,pe lângă meciurile oficiale de pe TikTok, pe care le știe toată lumea, că sunt o sursă substanțială de bani. Am livrat pizza cu trenul la Galați.”, a povestit Ion Șaulescu la Xtra Night Show.

Raluca și Ion Șaulescu s-au căsătorit în Marea Finală a sezonului 4 Mireasa

Povestea de iubire dintre Raluca și Ion Șaulescu a început timid în sezonul 4 Mireasa. Cei doi au trecut prin momente dificile și clipe frumoase în cadrul competiției, care au reușit să le consolideze relația.

În Marea Finală a show-ului matrimonial, concurenții au spus un „Da” hotărât în fața ofițerului stării civile.

Mireasa, sezonul 4. Amalia și-a anunțat susținătorii câte săptămâni mai are până va naște. Vestea i-a bucurat pe oameni... Mireasa, sezonul 7. Ce a făcut Zain imediat ce a părăsit platoul, după eliminare. Imagini live din casă cu fostul concur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x