Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Cum s-a fotografiat Yana după despărțirea de Andrei. Tânăra a acaparat toată atenția susținătorilor

Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a pus publicul masculin pe jar cu o fotografie incendiară la scurt timp de la despărțirea de Andrei. Hai să vezi în ce ipostază s-a pozat tânăra.

Colaj cu Yana de la Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a pus publicul masculin pe jar cu o fotografie incendiară la scurt timp de la despărțirea de Andrei | Antena 1 & Instagram

În urmă cu doar câteva zile, Yana lua pe toată lumea prin surprindere cu o vestea complet neașteptată. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa anunța printr-un mesaj pe rețelele sociale că relația ei cu Andrei a ajuns la final.

Deși au avut parte de multe certuri, despărțiri și împăcări în casa Mireasa, cei doi au ales să rămână împreună și în afara show-ului matrimonial. Se pare că lucrurile nu au funcționat așa cum se așteptau, iar povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana, cea mai îndrăzneață imagine de până acum. Cum s-a pozat pe internet fosta concurentă

„Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

În ce ipostază spectaculoasă s-a fotografiat Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, după despărțirea de Andrei

Yana a încins atmosfera de pe Instagram cu o imagine de-a dreptul spectaculoasă, la scurt timp de la despărțirea de Andrei. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa s-a fotografiat cu bustul la vedere.

Așadar, tânăra și-a făcut un selfie de senzație într-un sacou negru ce îi lăsa la vedere lenjeria intimă de culoare roșie. Mai mult decât atât, Yana a apelat la un machiaj provocator și la o coafură îndrăzneață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Look-ul o prinde de minune pe fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, lucru susținut și de prietenii virtuali. Postarea tinerei a generat mai bine de 1.000 de like-uri și o serie de reacții din partea susținătorilor săi.

Citește și: Mireasa sezon 5. Cum au arătat Yana și Andrei la cea mai recentă apariție TV. Cuplul a strălucit

„Look fain! Și da...ești o femeie învingătoare și puternica, gata să se reinventeze”, „Te-am urmărit la Mireasa, îmi pare rău că nu a mers relația cu Andrei 💋”, „Superbă ca întotdeauna 👏” sau „Superbă, te pup”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să-i transmită complimente și cuvinte de laudă.

Yana a fost răsfățată cu flori, după despărțirea de Andrei

Yana și Andrei au avut parte de o despărțirea mai puțin plăcută, chiar dacă au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a publicat mai multe convorbiri cu fostul partener, în care acesta folosește cuvinte care nu-i fac cinste.

La scurt timp de la vestea separării de Andrei, tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine neașteptată. Aceasta s-a fotografiat în timp ce ținea în brațe un buchet spectaculos de trandafiri.

„Iubiți, respectați și alintați femeile”, a notat ea la o imagine care o arată pe holul apartamentului său din Chișinău, cu un buchet uriaș de flori.

Yana nu a oferit prea multe detalii despre persoana de la care a primit superbul cadou, însă gestul i-a înduioșat inima tinerei. Un lucru este evident, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa este răsfățată de oamenii din jurul său.

Mireasa sezon 6. Mesajul Mirunei care i-a nedumerit pe susținători. Ce explicații au apărut pe contul ei la scurt timp d... Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Dima, ”disputat” de două fete. Cine sunt cele care au împărțit casa în două tabere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x