Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Cum s-au fotografiat Perneș și Sabrina, după împăcare. Imaginea care a luat prin surprindere susținătorii

Perneș și Sabrina, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au luat prin surprindere susținătorii cu o nouă fotografie împreună la două luni de la împăcare. Hai să vezi cum s-au pozat aceștia în mașină.

Colaj cu Perneș și Sabrina la Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Perneș și Sabrina, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au luat prin surprindere susținătorii cu o nouă fotografie împreună la două luni de la împăcare | Antena 1

Perneș și Sabrina s-au cunoscut în casa sezonului 5 Mireasa. Cei doi au intrat într-o cunoaștere, după ce tânărul i-a dat de înțeles fostei concurente că își dorește o relație.

Parcursul lor în show-ul matrimonial a fost plin de momente tensionate, dar și de clipe de neuitat. Aceștia au trecut prin certuri, neînțelegeri, despărțiri, împăcări și o căsătorie în Marea Finală a emisiunii.

Telespectatorii au urmărit cu nerăbdare momentul în care Sabrina și Perneș au pășit în fața ofițerului stării civile. Decizia de a spune „DA” a luat pe toată lumea prin surprindere, semn că mulți nu credeau în relația lor.

La doar câteva luni de la ieșirea din competiție, cei doi au avut parte de prima despărțire pe care au anunțat-o pe rețelele sociale. În luna decembrie 2022, tânărul a dat vestea că nu mai formează un cuplu cu partenera lui.

Citește și: Radu de la Mireasa 2 a publicat o imagine cu soția lui Amalia, concurenta din sezonul 4. Cum arată burtica de graviduță a tinerei

„Bună, dragilor. Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic. Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul. Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și aș avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea. Dacă aveți întrebări, dacă vreți să vedeți ce face, îi puteți scrie. Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu.”, a scris Perneș pe Instagram.

Cum s-au fotografiat Perneș și Sabrina din sezonul 5 Mireasa, după împăcare

Așa cum a obișnuit și publicul, despărțirea dintre cei doi nu a durat foarte mult. La câteva săptămâni de la separare, Perneș și Sabrina s-au decis să își mai acorde o șansă și să își trăiască frumoasa poveste de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor.

În ultimele două luni, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa nu au mai publicat poze împreună.

De curând, tânărul s-a decis să împărtășească o fotografie cu susținătorii în care apare și femeia ce i-a devenit soție. Așadar, Perneș și Sabrina și-au făcut un selfie în timp ce stăteau în mașină.

Un lucru este cert, relația foștilor concurenți din sezonul 5 Mireasa devine din ce în ce mai puternică pe zi ce trece. Se pare că acestora le priește faptul că sunt mult mai discreți în ceea ce privește viața personală.

Din fotografia publicată pe contul de Instagram al lui Perneș se poate observa faptul că tânărul radiază de fericire alături de femeia care l-a cucerit. De asemenea, și Sabrina este mai îndrăgostită ca niciodată de soțul său.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 21 februarie 2023. Giovana și Sese au dezvăluit, în premieră, numele ales pentru fiica lor

Apariția celor doi din mediul online au fost una plăcută pentru susținătorii lor, care așteptau cu drag un semn în ceea ce privește evoluția relației dintre ei.

Mireasa sezon 7. Afirmația care a uimit concurenții din platou. Ce a spus Mihai despre Hatice... Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Denisa crede că Dani a vrut să o sărute. Ce se vede pe imagini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x