Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Nora, răsfățată de un bărbat „misterios”. Ce cadou a primit tânăra: „Sufletul meu!”

Nora, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a fost răsfățată cu un buchet impresionant de flori de un bărbat „misterios”. Iată ce mesaj a transmis în dreptul InstaStory-ului.

Colaj cu Nora din sezonul 5 Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Nora, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a fost răsfățată cu un buchet impresionant de flori de un bărbat „misterios” | Antena 1

Nora, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a primit un buchet superb de trandafiri din partea unui bărbat „misterios”. Deși nu a mai apărut pe micile ecrane ale publicului, tânăra este destul de activă în mediul online.

De curând, superba șatenă a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postare neașteptată. Se pare că fosta iubită a lui Leo ar fi într-o nouă relație, iar sufletul său pereche o răsfață așa cum știe mai bine.

Tânăra s-a decis să nu le mai ascundă susținătorilor de pe Instagram faptul că este mai fericită ca niciodată. Mai mult decât atât, Nora a scos la iveală faptul că gesturile mici ale partenerului îi copleșesc inima și în momentele grele din viață.

Ce mesaj a transmis Nora din sezonul 5 Mireasa în dreptul imaginii cu buchetul de flori

În dreptul InstaStory-ului cu buchetul senzațional de flori, Nora din sezonul 5 Mireasa a transmis un mesaj uluitor. Fosta concurentă a show-ului matrimonial și-a exprimat sentimentele față de bărbatul „misterios”, chiar în mediul online.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Nora, schimbare radicală de look. Cum arată acum fosta concurentă: „Ce transformare frumoasă”

„Mereu mă surprinzi și în momentele grele din viața mea, ești sufletul meu!”, a scris frumoasa șatenă.

Deși nu a vorbit public până acum despre bărbatul „misterios” din viața ei, Nora nu ezită să le dea semne susținătorilor că au apărut câteva schimbări din punct de vedere amoros.

Nora a părăsit competiția sezonului 5 Mireasa din cauza unor probleme de sănătate

Nora a avut parte de momente dificile în casa Mireasa sezonul 5, după ce a început o relație cu fostul său partener Leo. Povestea lor de dragoste a avut un sfârșit trist pentru că tânăra a fost nevoită să părăsească show-ul matrimonial din cauza problemelor de sănătate.

Plecarea ei a fost de-a dreptul emoționantă. Cu lacrimi pe față și ochii triști, Nora s-a întors acasă renuntând la „războiul” cu doamna Dana.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Nora, mesajul emoționant, la un an de la apariția ei în emisiune. Ce a ținut să scrie fosta concurentă

„Două luni de zile doar la medici am fost. Trebuia să mă recuperez. Am făcut tratament pentru spasmofilie. Am umblat la psiholog de două ori pe săptămână, la psihiatru o dată pe săptămână. Nu simțeam că am nevoie de cineva lângă mine. Pe primul loc m-am pus pe mine, să mă fac bine cu sănătatea, să se poată bucura familia și oamenii din jur de mine și de prezența mea.”, a mărturisit concurenta sezonului 5 la Mireasa: Confesiuni, un proiect exclusiv AntenaPlay, la scurt timp de la plecarea din emisiune.

Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Lacrimi în platoul Mireasa. Simona Gherghe, emoționată de povestea Cătălinei... Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x