Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Valentin, atenționat că Alina îl place pe Sese! Cum a reacționat Giovana când a aflat și ce a ieșit la iveală

Scrisoarea primită de Valentin de la fani a născut discuții destul de aprinse între el, Alina, Giovana și Sese. Camerele de filmat de la Mireasa au surprins totul.

colaj cu simona gherghe si concurenti din casa mireasa (giovana,sese,vaalentin,alina) Galerie
Fanii Mireasa au aflat ce s-a întâmplat la scurt timp după ce Valentin a primit o scrisoare neașteptată | Antena 1

În gala Mireasa din 5 martie 2022 au ieșit la iveală noi detalii surprinzătoare despre concurenți. Valentin a primit o scrisoare de la fani în care i s-a sugerat faptul că ar trebui să fie atent la prietenia dintre Alina și Sese!

Ulterior, tânărul a discutat cu Giovana și cu Sese și așa au ieșit la iveală detalii surprinzătoare.

Ce s-a întâmplat după ce Valentin de la Mireasa a primit o scrisoare de la fani, în care i se sugera că Alina îl place pe Sese

Într-una dintre zile, Valentin a fost luat prin surprindere atunci când a primit o scrisoare de la fani în care era sfătuit să fie atent la Alina, despre care s-a sugerat faptul că îl place pe Sese.

Valentin a primit o scrisoare de la fani. Acesta este atenționat să fie cu băgare de seamă asupra prieteniei dintre Sese și Alina. De aici se pornesc mai multe discuții între Giovana, Alina, Sese și Valentin. Aceștia vor să lămurească situația și să spună fiecare pe cine place, iar lumea de acasă șă nu fie îngrijorată de relațiile lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Giovanei l-a cunoscut pe Sese. Ce părere are despre iubitul fiicei

Supărată de ceea ce a auzit în emisiune, Giovana a început să își facă griji și tot felul de gânduri negre. Ulterior, Alina a încercat să iasă din situația dificilă și a dezvăluit faptul că nu există motive de îngrijorare, fiindcă îl place pe Sese doar ca prieten.

„M-am gândit că poate să fie o răutate sau poate să fie doar ceva ce oamenii de afară își doresc să vadă. Dar contează ceea ce simțim noi”, a zis Alina, fără pic de reținere.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și doamna Dana, schimb de replici în direct. Care e părerea lui Sese

Spiritele s-au mai calmat la scurt timp după ce Giovana, Sese și Valentin au stat de vorbă și chiar și Alina a intervenit, iar lucrurile au părut să se fi calmat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În gala Mireasa din 5 martie 2022, Simona Gherghe a încercat să afle dacă Giovana este o fire geloasă și, în mod surprinzător, tânăra nu s-a ferit să recunoască acest lucru, ba chiar a spus că atunci când iubești, acest sentiment este unul firesc.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra, dezvăluiri despre trecut. Ce a povestit despre fosta relație... Mireasa, sezonul 5. Sabrina a dat cărțile pe față și a zis ce se întâmplă între ea și Perneș, de fapt! Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x