Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Yana, mesaj neașteptat pentru cei care i-au fost colegi în show-ul matrimonial. Ce a transmis în online

Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a transmis un mesaj neașteptat pentru cei care i-au fost colegi în casa show-ului matrimonial. Iată ce a publicat tânăra pe contul de Instagram.

Colaj cu Yana și Andrei la Mireasa, în trei ipostaze diferite Galerie
Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a transmis un mesaj neașteptat pentru cei care i-au fost colegi în casa show-ului matrimonial | Antena 1

Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, și-a surprins susținătorii cu un nou mesaj neașteptat pe contul de Instagram. De data aceasta, tânăra le-a transmis o urare celor care i-au fost colegi în casa show-ului matrimonial.

Postarea a atras atenția oamenilor din mediul online, mai ales că aceasta a fost făcută la scurt timp de la despărțirea de Andrei. Pentru că este foarte activă pe rețelele sociale, Yana nu a ezitat să împărtășească cu urmăritorii săi un detaliu care pare să o deranjeze.

Yana, mesaj în mediul online pentru colegii sezonului 5 Mireasa

Fosta parteneră a lui Andrei a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește părerea ei despre oamenii alături de care a stat o perioadă în casa Mireasa. De curând, tânăra a răbufnit pe contul de Instagram în ceea ce privește acest subiect.

Yana a publicat un filmuleț cu Dani, fostul concurent al show-ului matrimonial, prin intermediul unui InsaStory. Mai mult decât atât, Yana a folosit și o descriere ce a pus pe gânduri susținătorii.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana, cea mai îndrăzneață imagine de până acum. Cum s-a pozat pe internet fosta concurentă

„Psihologie, fain a fost, mulțumesc pentru tot. În rest, sănătate și succes vă doresc tuturor „colegilor” de casă”, a scris aceasta pe Instagram.

Un lucru este cert, experiența din casa Mireasa a fost una plăcută și unică pentru Yana, chiar dacă nu a avut o relație atât de bună cu toți colegii săi.

Yana a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei în sezonul 5 Mireasa

Yana se numără printre cele mai curtate concurentele ale sezonului 5 Mireasa. Tânăra a impresionat băieții cu frumusețea sa deosebită, accentul plăcut și gândirea matură, motiv pentru care avansurile acestora nu au întârziat să apară.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis

Printre cei care și-au dorit să o cunoască pe superba brunetă se numără Dani, Perneș și Andrei, însă unul singur a putut să o cucerească. Yana a fost atrasă încă din prima clipă de fiul doamnei Mioara, chiar dacă s-a lăsat mai greu dusă de val.

După multe încercări ale concurentului, tânăra a acceptat să formeze un cuplu cu acesta. Cei doi au trecut prin multe situații plăcute, dar și dificile în casa show-ului matrimonial. Mai mult decât atât, aceștia nu s-au putut căsători în Marea Finală a sezonului 5 pentru că Yana a fost nevoită să se întoarcă de urgență în Moldova.

În ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat de-a lungul emisiunii, Andrei și Yana și-au continuat frumoasa poveste de dragoste acasă. Deși părea că lucrurile funcționează foarte bine în relația lor, tânăra a anunțat despărțirea de partenerul său pe rețelele sociale.

Mesajul acesteia a fost unul destul de dur și direct. „Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Mireasa sezon 7. Părinții Andreei au venit să discute despre situația dintre fată și Ionuț. Ce sfaturi i-au dat... Mireasa sezon 7, 9 februarie 2023. Sora Cătălinei și-a spus părerea despre Vlad. Reacția concurentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x