Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Pe cine au invitat fetele la cină și ce au spus despre Giorgio și Andrei

În ediția live de pe 6 septembrie 2022 de Mireasa a fost difuzată reacția fetelor când au urmărit pentur prima dată filmulețele de prezentare în care apare Giorgio și Andrei. Tinerele au avut de ales între cei doi băieți pentru o invitație la cină.

Simona Gherghe Galerie
Fetele de la Mireasa au ales un băiat pentru a-l invita la cină | Antena 1

Fetele vor pregăti cina pentru un băiat, alături de care vor sta toate la masă. Concurentele au fost invitate în Simona Gherghe în bucătărie pentru a vota și a alege un invitat. Cele 8 tinere au avut de ales între Andrei și Giorgio.

Fetele l-au ales pe Andrei pentru a fi invitat în casa fetelor, la cină.

Fetele de la Mireasa au ales să-l invite pe Andrei la cină

Înainte ca tinerele să ia decizia de a-l invita pe Andrei la cină, au fost difuzate reacțiile lor la filmulețele de prezentare ale băieților.

Urmărind filmulețul de prezentare al lui Andrei tinerele au concluzionat că au de-a face cu un băiat sensibil, având în vedere că Andrei a povestit plângând că fosta lui soție a pierdut un copil în luna a șaptea de sarcină. De asemenea, fetele s-au amuzat de pasiunea lui Andrei pentru zodii.

Apoi, fetele au urmărit filmulețul de prezentare al lui Giorgio. Denisa a spus că Giorgio i se pare simpatic. Totuși, filmulețul a stârnit o întrebare din partea tinerelor: Ce este o pițipoancă?, pentru că tânărul a spus că nu ar putea fi împreună cu o astfel de femeie. Giorgio a spus că o pițipoancă este o femeie care se îmbracă vulgar și își petrece foarte mult timp în cluburi, definiție care nu a mulțumit-o pe Denisa.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Schimb dur de replici între Raluca și Andrei. Ce și-au reproșat în direct... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat cu Yana și Andrei după ce au anunțat că s-au despărțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x