Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ada și Sebaidin și-au deschis o afacere împreună. Ce veste neașteptată a dat tânăra în mediul online

Ada și Sebaidin, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, le-au dat susținătorilor de pe Instagram o veste neașteptată. Așadar, cei doi s-au decis să își deschidă propria afacere. Hai să vezi despre ce este vorba.

Colaj cu Ada și Sebaidin de la Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Ada și Sebaidin, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, le-au dat susținătorilor de pe Instagram o veste neașteptată | Antena 1

Ada și Sebaidin, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, continuă să își surprindă susținătorii de pe Instagram. La mai bine de două săptămâni de la confirmarea relației dintre cei doi, tânăra vine cu o nouă veste pe contul de Instagram.

Dragostea dintre aceștia este din ce în ce mai puternică, motiv pentru care au luat decizia de a-și deschide o afacere împreună. Fosta concurentă a show-ului matrimonial a oferit toate detaliile despre noul lor business prin intermediul unei postări.

Sebaidin și Ada din sezonul 6 Mireasa au intrat în lumea afacerilor

De curând, Ada a surprins pe toată lumea cu anunțul său. Aceasta a dat de veste tuturor că ea și Sebaidin au intrat în lumea afacerilor, lansându-și propriul brand de haine.

Tânăra a publicat două imagini alături de fostul concurent al sezonului 6 Mireasa prin intermediul cărora a transmis un mesaj important în ceea ce privește afacerea lor. Postarea a generat mai bine de 1.000 de like-uri și multe reacții.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Cum s-au fotografiat Ada și Sebaidin, după ce tânăra a vorbit despre relația dintre ei. Ce au publicat

„Așteptarea a luat sfârșit! 🎨 Am lucrat împreună la un concept de tricouri pictate manual pentru cupluri. Câteodată dragostea este ca în jocul șoarecelui cu pisica, contează care. 🤣🤣❤️ De acum disponibile pentru comanda cu personajele preferate.”, a scris Ada pe rețelele sociale vizibil entuziasmată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Susținătorii au ținut neapărat să-i felicite pentru inițiativă și ideea creativă pe care au avut-o. De asemenea, nici talentul la pictură nu a trecut neobservat.

„Felicitări, vă ador dragilor!”, „Genială idee. Clienți mulțumiți să aveți 🔥❤️”, „Felicitări dragilor! Vă doresc mult succes în noua afacere!”, „Foarte frumoase, felicitări!” sau „Felicitări pentru tot!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ada și Sebaidin, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, nu și-au mai ascuns povestea de dragoste

În urmă cu puțin timp, Ada a hotărât să dea cărțile pe față în ceea ce privește adevărul despre relația cu Sebaidin. Aceasta a transmis un mesaj pe contul de Instagram prin care se înțelege că ar forma un cuplu cu bărbatul pe care a încercat să-l cucerească încă din casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ada și Sebaidin, împreună de Anul Nou: ”Tot ce mi-am dorit s-a împlinit. Să luptați mereu pentru iubire”

„Pentru că sunt întrebări despre noi, vreau să vă spun că fericirea suntem noi și suntem un întreg în spatele rețelelor sociale. Vă mulțumim în continuare pentru mesajele voastre! (...) Tot ce e mai frumos se trăiește în liniște”, a scris ea pe rețelele sociale.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca, răsfățată de iubitul său. La ce schimbare de look a apelat tânăra... Mireasa sezon 7. Ce spune Dani despre zvonul că ar fi făcut datorii de mii de euro pentru distracție la cămătari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x