Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Andrei, fostul iubit al Ingai, s-a afisat cu noua iubita. Cum arata femeia care l-a cucerit pe fostul concurent

Andrei, fostul iubit al Ingăi, și-a făcut o nouă relație și s-a mândrit cu partenera lui de viață pe rețelele de socializare. Cum arată femeia.

Mireasa sezonul 6. Andrei, fostul iubit al Ingai, s-a afisat cu noua iubita. Cum arata femeia care l-a cucerit pe fostul concurent Galerie
Mireasa sezonul 6. Andrei, fostul iubit al Ingai, s-a afisat cu noua iubita. Cum arata femeia care l-a cucerit pe fostul consurent | Antena 1

Fanii au fost surprinși când au văzut că pe contul de socializare al lui Andrei a apărut un status neașteptat, care a confirmat faptul că nu mai este un bărbat singurși că are o nouă parteneră de viață.

Andrei de la Mireasa sezonul 6 și-a confirmat relația cu noua lui iubită. Ce a apărut pe contul său de socializare

Andrei de la Mireasa și-a surprins fanii cu o postare specială. Acesta și-a făcut publică relația cu Andreea, noua sa parteneră de viață, după despărțirea de Inga, relație care nu a funcționat atât de bine precum s-ar fi așteptat fanii celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii lui au fost foarte fericiți să vadă că și-a găsit sufletul pereche și că are gânduri serioase cu tânăra care i-a furat inima. Acesta nu se mai ascunde și postează des alături de ea. Cei doi petrec foarte mult timp împreună.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce a apărut pe profilul lui Andrei după ce a fost eliminat. Legătura cu Inga

Ce a apărut pe profilul lui Andrei după ce a fost eliminat de la Mireasa sezon 6

Ajuns acasă, Andrei a fost cu gândul tot la Inga. Pe contul său de Instagram a postat mai multe imagini cu fosta iubită. Le-a numit ”amintiri din casa Mireasa”, semn că regretă eliminarea din competiție.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Ce a publicat Inga, la scurt timp de la eliminarea din competiție. Are legătură cu fostele colege

„Îmi este greu să accept faptul că Andrei pleacă din emisiune. Îmi este foarte greu pentru că am sentimente față de el. Dacă ar fi să aleg cu sufletul ar fi cu totul altfel”, spunea Inga la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor reuși să treacă peste despărțirile, tensiunile și evenimentul care a dus la încheierea relației lor, la Chișinău.

S-au acuzat reciproc de denaturarea adevărului și au avut ocazia să vorbească deschis în timpul unei ieșiri în afara casei Mireasa. Cu toate că amândoi susțineau că nu vor să mai formeze un cuplu, ei păreau hotărâți să își mai dea o șansă după ce au stat câteva zile despărțiți. La piscină, cei doi au fost foarte apropiați și Inga a recunoscut că are sentimente pentru fostul iubit.

La scurt timp după eliminarea lui Andrei, cei doi au stat mult timp îmbrățișați și el i-a promis că o așteaptă în afara casei Mireasa. Mai mult, Inga l-a însoțit până la poartă, ținându-l de mână.

Mireasa sezonul 5. Yana, schimbare de look. Cum arată fosta concurentă, după despărțirea de Andrei... Mireasa sezon 7. Ce a postat Bogdan după ce a fost eliminat. Mesajul pentru o fată din casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x