Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce băiat consideră familia lui Deni că ar fi porivit pentru concurentă. Sora fetei a intrat în direct

În platoul emisiunii Mireasa: Capriciile iubirii s-au aflat Deni și cei trei admiratori ai săi: Andrei, George și Viorel, moment în care sora tinerei a avut o intervenție telefonică.

Deni, la Mireasa Galerie
Sora lui Deni a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

Deni este curtată de 3 băieți: George, Andrei și Viorel. În ultima săptămână toți 3 au încercat să o cucereacă pe fată, aceasta simțindu-se puțin copleșită. Tânăra a vrut să afle ce părere are familia sa despre situația în care se află, iar în ediția de pe 19 septembrie de Mireasa: Capraciile Iubirii sora sa a intrat în direct și a mărturisit că atât ea cât și părinții săi consideră că Deni se potrivește cel mai bine cu Viorel.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni, cu ochii în lacrimi. Ce a spus despre cei trei băieți care îi oferă atenție

Ce a spus sora lui Deni în direct, la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Eu am văzut-o pe sora mea într-o situație foarte dificilă. Ne-a solicitat acum câteva seri părerea, iar eu încerc să o ajut. Atât eu cât și familia mea suntem de părere că Viorel e cel mai potrivit pentru ea. Andrei cred că e un pic prea mare pentru ea și nu cred că se potrivesc. George e un băiat super, dar nu e stilul ei. Eu îi spun să facă ce crede și să nu se mai gândească la ce spun oamenii. Atât mama cât și tata, noi suntem toți pentru Viorel. Asta e părerea noastră. Nu trebuie să ne placă nouă, dar asta e părerea noastră. Ea a vrut de la noi o părere”, a spus Oana în direct la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Sebaidin a pus piciorul în prag. Ce i-a spus lui Damaris pe terasă

Totuși, sora lui Deni a ținut să pecizeze că familia o va susține pe fată indiferent de deciziile ei.

„Atât mama cât și tata nu ne-au impus nouă cu cine să fim sau nu. Atâta timp cât noi iubim pe cineva, ei ne respectă decizia”, a spus Oana.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat pătimaș

Deni a izbucnit în lacrimi când și-a auzit sora.

„M-am emoționat un pic. Sun apropiată de toți membrii familie. Părerea lor e importantă, dar o să mă susțină indiferent de decizia pe care o voi face”, a spus Deni cu ochii în lacrimi.

Când a auzit părerea Oanei, Andrei a spus că ia în calcul și părerea damiliei fetei.

„Chiar m-am gândit și la aspectul ăsta că sunt cu 10 ani mai mare decât ea. Iau în calcul și ce a spus sora. Eu o consider pe Deni foarte matură, dar las apele să se liniștească”, a spus Andrei la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni, cu ochii în lacrimi. Ce a spus despre cei trei băieți care îi oferă atenție... Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică, anunț important pentru fani. Când se vor cununa religios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x