Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Ada pe rețelele sociale despre relația cu Sebaidin. Concurenta a dezvăluit totul

Ada, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale despre relație cu Sebaidin. Tânăra a ținut neapărat să lămurească situația, confirmând că formează un cuplu cu acesta.

Ada și Sebaidin din sezonul 6 Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Ada, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale despre relație cu Sebaidin | Instagram

Ada, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a dat cărțile pe față în mediul online. Tânăra a răspuns la cea mai mare curiozitate a susținătorilor. Aceasta a mărturisit care este relația ei cu Sebaidin în prezent.

La finalul anului 2022, cei doi puneau pe gânduri prietenii virtuali după ce au publicat o imagine într-o ipostază romantică. Mai mult decât atât, foștii concurenți ai show-ului matrimonial al petrecut trecerea dintre ani împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că a primit o mulțime de întrebări legate de Sebaidin, Ada a ținut neapărat să lămurească situația. Aceasta nu a mai ținut cont de nimic și le-a confirmat urmăritorilor că formează „un întreg” cu bărbatul pe care și-a dorit să-l cucerească în casa Mireasa.

Ada din sezonul 6 Mireasa, mesaj neașteptat despre relația cu Sebaidin

Fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa este destul de activă în mediul online, ținându-și la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața ei. De curând, Ada a luat prin surprindere pe toată lumea cu o veste uluitoare.

Tânăra a transmis prietenilor de pe Instagram că ea și Sebaidin trăiesc cele mai frumoase clipe împreună, semn că relația lor de prietenie s-a transformat în una de iubire. În ciuda situațiilor neașteptate și conflictelor din casa Mireasa, cei doi concurenți au decis să își acorde o șansă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Conflict de proporții în casa fetelor. Ce sancțiune a primit Hatice după ce a amenințat

„Pentru că sunt întrebări despre noi, vreau să vă spun că fericirea suntem noi și suntem un întreg în spatele rețelelor sociale. Vă mulțumim în continuare pentru mesajele voastre!”, a scris fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa.

„Tot ce e mai frumos se trăiește în liniște.”, a mai adăugat ea.

Mai mult decât atât, Ada a mai publicat un colaj cu fotografii din cadrul emisiunii unde apare alături de Sebaidin.

Citește și: Mireasa sezon 5. Alina, surpriză de proporții pentru Valentin. Ce gest superb a făcut pentru soțul ei

„Momente împreună, amintiri unice”, a scris fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa în dreptul InsaStory-ului.

Ada a evidențiat patul că preferă să își trăiască povestea de dragoste alături de Sebaidin cât mai departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor, motiv pentru care nu au mai publicat fotografii împreună.

De asemenea, fosta concurentă a dezvăluit că toate clipele frumoase se trăiesc în liniște.

Ada și Sebaidin au avut parte de un sărut în casa Mireasa, chiar dacă n-au format un cuplu în emisiune

Povestea Adei și a lui Sebaidin are în spate o mulțime de situații imprevizibile. Cei doi s-au cunoscut în casa Mireasa, unde tânăra a făcut eforturi mari pentru a-l seduce pe fostul concurent al show-ului matrimonial.

Între cei doi s-au dat „lupte” mari, dar asta se pare că i-a unit și mai mult afară. Deși Sebaidin susținea că nu își dorește să participe alături de Ada la task-ul sărutului, tânăra a reușit să-i „fure” un pupic acestuia în timp ce se afla pe terasă.

„Nu. Nu a fost un sărut”, a explicat Sebaidin.

”A fost o pupăceală”, a zis și Ada.

Mireasa, sezon 7. Irina a vrut să afle mai multe detalii despre apropierea dintre Simona și Andrei... Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Sabrina, în lacrimi după ce a primit o scrisoare de la familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x