Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Cosmin Munteanu, alături de o tânără superbă. Imaginile pe care toți le așteptau

Cosmin Munteanu a fost destul de discret cu aparițiile după vestea că se desparte de Miruna, dar se pare că ușor - ușor lucrurile intră pe făgașul normal în viața lui. Câștigătorul sezonul 6 Mireasa i-a luat pe toți ptin surprindere cu cele mai recente imagini.

Mireasa, sezonul 6. Cosmin Munteanu, alături de o tânără superbă. Imaginile pe care toți le așteptau Galerie
Cosmin Munteanu, alături de o tânără superbă | Antena 1

În secțiunea de story de pe Instagram, Cosmin a publicat aseară mai multe imagini din club, acolo unde s-a distrat alături de prieteni. Fostul concurent a atras însă atenția atunci când a postat și o imagine cu o tânără superbă pe care o ține în brațe.

Cosmin Munteanu, alături de o tânără superbă

Amândoi zâmbesc, sunt eleganți și par să se simtă bine împreună. Această imagine apare la scurt timp după ce în mediul online s-a spus că fiul doamnei Adriana ar avea deja o nouă relație.

Încă nu se știe dacă a divorțat de Miruna, cine este tânăra alături de care s-a distrat noaptea trecută și nici dacă este sau nu noua sa parteneră. Un lucru este cert însă, Cosmin apare cu zâmbetul pe buze, iar cei care îl susțin sunt extrem de fericiți pentru el.

Cosmin și Miruna de la Mireasa sezonul 6 au trecut prin clipe mai grele în ultima perioadă, în special din cauza separării. Însă pentru Cosmin, lucrurile par să fie din ce în ce mai frumoase, dat fiind faptul că, fanii ar fi dat un zvon cum că acesta și-a refăcut viața alături de o altă tânără.

Cosmin de la Mireasa s-a pozat pe rețelele de socializare, într-o ipostază neașteptată, alb-negru, iar fanii l-au întrebat de ce a ales filtrul acesta pe Instagram. Cosmin s-a amuzat, însă fanii săi au ajuns chiar să-l întrebe dacă nu cumva ține doliu.

De ce s-au despărțit Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

În ediția Mireasa din 17 ianuarie 2023, Miruna a spus motivul pentru care ea și Cosmin s-au despărțit.

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am mutat împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță. Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic. (...)

Eu am crezut că sunt vindecată. Deci eu în această emisiune nu am simțit că sunt legată de trecutul meu. Eu l-am contactat pe Luță când m-am simțit nefericită. Nu am vrut să-mi bat joc de absolut nimeni. (...) Cu o poveste din trecut sau fără eu tot nu rămâneam în această căsnicie, pentru că nu simțeam atât de mult. Erau niște mesaje de iubire și că mi-am dat seama că nu sunt vindecată după ieșirea mea de aici. Mesaje pe care Cosmin le-a văzut. Și eu sunt rănită. E vorba de un divorț. Și eu sufăr”, a explicat Miruna în ediția live din 17 ianuarie 2023.

Mireasa, sezonul 7. Mesajul Norei după cursa de eliminare dintre Hatice și Carmina. Ce le-a transmis susținătorilor... Mireasa, sezonul 5. Leo și Anda, imaginea pe care toți o așteptau. Fanii sunt în culmea fericirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x