Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Cum s-au fotografiat Ada și Sebaidin, după ce tânăra a vorbit despre relația dintre ei. Ce au publicat

Ada și Sebaidin, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, și-au surprins susținătorii cu o imagine înduioșătoare. Se pare că cei doi nu se mai ascund deloc de ochii curioșilor. Iată cum s-au pozat.

Colaj cu Ada și Sebaidin de la Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Ada și Sebaidin, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, și-au surprins susținătorii cu o imagine înduioșătoare | Instagram

La începutul lunii februarie 2023, Ada a dat o veste de-a dreptul neașteptată despre relația pe care o are cu Sebaidin. De când a ieșit din casa sezonului 6 Mireasa, tânăra a primit diferite întrebări despre bărbatul care a cucerit-o în cadrul reality show-ului.

Așadar, fosta concurentă a emisiunii s-a decis să lămurească întreaga situație. Aceasta a publicat pe contul de Instagram un mesaj prin care se înțelege că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sebaidin.

„Pentru că sunt întrebări despre noi, vreau să vă spun că fericirea suntem noi și suntem un întreg în spatele rețelelor sociale. Vă mulțumim în continuare pentru mesajele voastre! (...) Tot ce e mai frumos se trăiește în liniște”, a scris ea pe rețelele sociale.

În ce ipostază romantică s-au fotografiat Ada și Sebaidin, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, după confirmarea relației

Ada și Sebaidin au luat decizia de a nu se mai ascunde de ochii curioșilor. Deși își trăiesc iubirea departe de luminile reflectoarelor, cei doi nu ezită să își surprindă susținătorii cu ipostaze romantice împreună.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Cum a fost surprinsă Deni, după eliminarea lui Sebaidin. Ce a spus Ada despre plecarea concurentului

De curând, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa au publicat o nouă poză prin intermediul unui InsaStory. Aceștia s-au fotografiat în timp ce petreceau câteva momente de calitate împreună.

Din imagine se poate observa că cei doi radiază de fericire. Mai mult decât atât, se pare că relația lor devine din ce în ce mai puternică pe zi ce trece, în ciuda situațiilor dificile cu care s-au confruntat în casa Mireasa.

Ada a făcut eforturi mari pentru a-l cuceri pe Sebaidin în sezonul 6 Mireasa

Deși cuplul lor s-a format odată cu ieșirea din casa Mireasa, Ada a făcut eforturi mai pentru a-l cuceri pe Sebaidin în cadrul show-ului matrimonial. Aceasta a încercat să se apropie de tânăr de foarte multe ori, însă a fost respinsă de el.

”Prietena mea se cam dă la mine și i-am zis să se oprească. I-am zis că suntem doar prieteni. Îmi e și rușine să mai zic. Du-te, mă, de aici cu pupăturile. Nu m-am pupat.”, a zis Sebaidin în casa Mireasa, în urmă cu ceva timp despre relația dintre ei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Ce și-au spus Ada și doamna Dorina după eliminarea lui Sebaidin. Totul a fost înregistrat

Fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa nu a renunțat nicio secundă la gândul de a forma un cuplu cu Sebaidin. Se pare că momentele tensionate, dar și clipele frumoase din cadrul reality show-ului i-a apropiat și mai mult pe cei doi tineri.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Yana, apariție de senzație în costum de baie. Ce imagine sexy a publicat, după despărțirea de Andrei... Mireasa, sezonul 4. În ce ipostază s-au filmat Petrică și Ela, după ce tânăra a pierdut sarcina. Cum se simte acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x