Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Cum s-au fotografiat Paul și Roxana, după ce s-au căsătorit în Finală. Ce a publicat tânărul pe Internet

Paul și Roxana și-au surprins susținătorii cu o imagine neașteptată, la scurt timp de la Marea Finală a sezonului 6 Mireasa. Cei doi s-au lăsat fotografiați într-o ipostază romantică, după ce s-au căsătorit în show-ul matrimonial.

Colaj cu Roxana și Paul în trei ipostaze diferite la Mieasa Galerie
Paul și Roxana și-au surprins susținătorii cu o imagine neașteptată, la scurt timp de la Marea Finală a sezonului 6 Mireasa | Antena 1

Roxana și Paul formează unul dintre cuplurile care au spus „DA” în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa. Cei doi s-au cunoscut în casa show-ului matrimonial, unde au trecut prin diferite situații care le-au consolidat relația.

Deși nu au câștigat premiul cel mare al emisiunii, concurenții au plecat împreună din competiție cu zâmbetul pe buze, dar și cu prieteni noi. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Roxana și Paul au legat o strânsă relație de prietenie cu Viorel și Deni.

La o săptămână de la Finala sezonului 6 Mireasa, cei doi s-au decis să își uimească susținătorii cu o imagine de-a dreptul neașteptată. Prietenii virtuali au așteptat cu nerăbdare o astfel de postare din partea lor.

În ce ipostază romantică s-au lăsat fotografiați Paul și Roxana, după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa

În urmă cu puțin timp, Paul a publicat pe contul de Instagram o imagine înduioșătoare alături de femeia care i-a devenit soție acum o săptămână. Tânărul s-a lăsat pozat în timp ce o săruta pe Roxana pe față.

De asemenea, concurenta sezonului 6 Mireasa a radiat de fericire la brațul partenerului său. Se pare că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când s-a terminat competiția show-ului matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imaginile

„Soția mea”, a fost descrierea pe care a folosit-o Paul la postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea tânărului a generat mai bine de 1.000 de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor. De asemenea, prietenii virtuali au observat imediat că Paul și Roxana au petrecut Crăciunul împreună.

„Cei mai sinceri și frumoși ❤️”, „Iubiți-vă mult! ❤️ Sunteți cei mai frumoși”, „Superbi! Să aveți grijă unul de altul și să vă iubiți toată viața!💙”, „Superbi! Vă îmbrățișez cu drag!❤️” sau „Să fie într-un ceas bun!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Roxana și Paul, moment emoționant în Finala sezonului 6 Mireasa

Telespectatorii au urmărit cu mare drag momentul emoționant în care Roxana și Paul s-au căsătorit.

„Roxana, iubita mea. Vreau să-ți spun că te iubesc din tot sufletul meu și mi-aș dori ca întreaga viață să fii lângă mine. Promit să fiu alături de tine la bine, dar mai ales la greu. Amândoi am pornit cu suferințe din trecut dar le-am vindecat și cu siguranță vom fi foarte fericiți împreună pe viitor, iar tu mama copiilor mei. Te iubesc enorm și îți promit că voi fi lângă tine orice ar fi”, a spus Paul care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoții.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Roxana și Paul au vorbit cu viitoarele soacre. Ce au aflat tinerii

„Când am venit la această emisiune nu credeam că o să-mi găsesc pe cineva. Dar Dumnezeu mi te-a arătat și m-am îndrăgostit la prima vedere. Am venit cu teama de iubire. Momentul când mi-am dat seama că te pot piede a rupt acea teamă și ți-am spus că te iubesc. Să știi că în oglinda mea te vd o viață întreagă și te voi iubi și după ce anii o să treacă”, i-a mărturisit Roxana.

Mireasa sezon 6. Raluca comentează zvonurile potrivit cărora ea și Alex s-au despărțit și explică de ce a plâns după Fin... Mireasa Confesiuni. Ce spune Armando despre relația cu Andra. Fata l-a acuzat că a fost violent și infidel, cum răspunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x