Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Schimbare neaștepată în rândul concurenților. Anunțul făcut de Simona Gherghe în prima ediție a sezonului 6

Simona Gherghe a făcut un anunț neașteptat chiar în prima ediție a sezonului 6 din Mireasa. Este vorba despre băieții care intă în casă și mamele acestora.

Mireasa, sezonul 6. Schimbare neaștepată în rândul concurenților. Anunțul făcut de Simona Gherghe în prima ediție a sezonului 6 Galerie
Simona Gherghe a făcut un anunț neașteptat în prima ediție de Mireasa sezonul 6 care le privește pe mame. | Antena 1

Asteptarea a luat sfârșit! Cel mai iubit show matrimonial din România a revenit cu sezonul 6, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Fanii emisiunii vor avea, din nou, parte de surprize și de povești de neuitat.

Premiera Mireasa sezonul 6 aduce o mulțime de surprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori, iar Simona Gherghe tocmai a făcut anunțul.

Ce se întâmplă cu concurenții de la Mireasa sezonul 6. Când intră în casă mamele

Mireasa sezonul 6 a început în forță, iar surprizele au apărut încă din prima ediție. Telespectatorii au ocazia să cunoască atât băieții, cât și fetele care intră în casa iubirii, pregătiți să își găsească marea dragoste.

Însă, în ceea ce privește mamele, situația este diferită în acest sezon. Spre deosebire de edițiile anterioare ale emisiunii Mireasa, telespectatorii le vor cunoaște pe cele care le însoțesc pe băieți cu o săptămână mai târziu.

Simona Gherghe a făcut anunțut, în direct, în prima ediție a sezonului 6 din Mireasa.

„În mod normal, știți că băieții intrau la brațul mamelor, așa v-ați obișnuit în fiecare sezon. Ei, excepțional, de data asta, pe mame o să le cunoaștem pe 5 septembrie, adică peste o săptămână”, a anunțat gazda emisiunii Mireasa.

„Asta o să fie și frumusețea începutului de sezon. Că mamele vor veni după o săptămână, o săptămână în care ei se vor cunoaște unul cu altul, o să aibă și întâlniri. Și când pare că se înfiripă ceva, vin mamele și se schimbă treaba”, a mai adăugat Simona Gherghe în prima ediție a sezonului 6 din Mireasa.

Opt băieți și nouă fete intră în casa Mireasa pentru a-și găsi marea dragoste și pentru a intra în cursa pentru premiul cel mare, pus la dispoziție și în acest sezon, plus o nuntă de neuitat.

Mireasa sezonul 6, din 29 august, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit la Antena 1 și pe AntenaPLAY cu cel de-al şaselea sezon.

Din 29 august, de la 14:00 și de la 17:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia.

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele excusive dedicate din AntenaPLAY.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Cine este Valentin Harle de la Mireasa, sezonul 6. Tânărul este antrenor de fotbal pentru juniori și a avut un accident ... Cine este Cosmin Munteanu de la Mireasa, sezonul 6. Părinții săi au divorțat când avea numai 2 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x