Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Ce sfaturi a primit Mihai de la mama sa și care e părerea lui despre Hatice

După ce Mihai a primit vizita mamei sale la Capricii, acesta i-a spus să fie mai relaxat și că nu este de acord cu ceea ce face. De asemenea, un prieten de-ai lui Mihai a fost și el prezent în platoul emisiunii și i-a spus acestuia că se contrazice în gesturi.

Mireasa, sezonul 7. Ce sfaturi a primit Mihai de la mama sa și care e părerea lui despre Hatice Galerie
Ce sfaturi a primit Mihai de la mama sa și care e părerea lui despre Hatice

Mihai a stat mai apoi de vorbă cu Roberto despre vizita primită și a mărturisit că el de la început a știut că Hatice nu are ce căuta lângă el, dar că s-a lăsat sedus de frumusețea ei fizică. În schimb, el mai spune despre Hatice că aceasta a fost cucerită de tot ce înseamnă el ca om și că s-a impus în casa fetelor ca să-și marcheze teritoriul.

Care e părerea lui despre Hatice

Mihai: "Ca mine nu mai găsește acasă", a spus băiatul, dar nu a uitat să menționee că pe el îl interesează doar ca el sa fie fericit.

De asemenea, băiatul a punctat că "în afară de fizic și vizual", Hatice nu are ce să-i ofere unui bărbat ca el. Concurentul a mai spus în discuția cu Roberto că Hatice este cea care l-a forțat să o ia în brațe, dar că el nu își dorește o așa femeie lângă el: "Merit ceva mult mai bun, mai bun și decât mine".

Tot despre Htaice, Mihai spune ca a stat în relațiile pe care le-a avut pentru ca i-a plăcut, pentru bani.

Confruntată cu ceea ce a spus Mihai, Hatice se simte amăgită de băiatul pe care îl place și a mai menționat că este "bun doar atunci când tace". Irina a intervenit și ea în discuție și a spus că Mihai nu o respectă deloc pe Hatice.

Ce spune mama lui Mihai despre Hatice

Pentru că mama lui Mihai parcă refuza să se pronunțe în privința lui Hatice, Gabriela Cristea a vrut să știe dacă o vede potrivită pentru a îi fi noră: ”V-am spus, nu e decizia mea. Eu nu am ce să zic. Pe mine mă interesează lui să-i fie bine.”

Radu, prietenul lui Mihai la Antena Stars: ”La suprafață e tiparul lui, clar. În profunzime, nu știu ce să zic. Acolo simt că e ceva la el, un blocaj mental. Cred că se și gândește foarte mult el, își face foarte multe filme. E foarte selectiv din punctul ăsta de vedere. A trecut prin experiențe destule și cred că e călit din punctul ăsta de vedere. Ca să-l subscriu pe el cu gagicăreala, da, la suprafață sunt ok, se potrivesc. Adică se și vede o oarecare chimie între ei. Dacă stăm să luăm lucrurile un pic profunde, e blocat undeva. L-aș vedea cu Hatice pe termen scurt, momentan.”

Radu crede că în casa Mireasa există o altă fată cu care s-ar potrivit. ”E mai veche și l-a și ales, s-a pus în spatele lui.”, a afirmat el și a zâmbit când a fost întrebat dacă este vorba despre Cătălina.

”V-am zis, decizia este a lui. Eu pot să spun orice.”, a mai adăugat mama lui Mihai.

Mireasa sezon 7. Momentul în care Hatice află că nu e eliminată. Cum a reacționat când Simona Gherghe i-a zis că rămâne... Mireasa, sezonul 7. Dani a primit vizita familie sale. Ce a spus tatăl concurentului despre Denisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x