Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Dani a primit vizita familie sale. Ce a spus tatăl concurentului despre Denisa

Dani este atras de Denisa, dar cu toate acestea, se pare că tânărul nu a reușit încă să-și dea seama de ceea ce crede fata despre el și nici dacă îl place sau nu.

Mireasa, sezonul 7. Dani a primit vizita familie sale. Ce a spus tatăl concurentului despre Denisa Galerie
Dani a primit vizita familie sale | Antena 1

Concurentul a făcut aceste mărturisiri în fața băieților, în timp ce stăteau la masă. Denisa a privit imaginile, acestea fiind difuzate în emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii.

Domnul Marius, tatăl lui Dani, crede că cei doi tineri se potrivesc, dar trebuie să se cunoască mai bine. De asemenea, el a mai spus că nu este deloc deranjat de faptul că Denisa a trecut printr-un divorț.

Anabel, sora lui Dani, a spus că și ea crede că se potrivesc, dar trebuie să se cunoască mai bine. Ștefania Păduraru, expert în relații de cuplu, spune că Denisa de multe ori tace în fața lui Dani pentru că vrea să-l cunoască mai bine.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa, sezonul 7. Ce sfaturi a primit Mihai de la mama sa și care e părerea lui despre Hatice... Mireasa, sezonul 7. Mesajul Norei după cursa de eliminare dintre Hatice și Carmina. Ce le-a transmis susținătorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x