Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Inga nu mai vrea o relație cu Andrei: ”Nu las nicio portiță”

Deși a fost afectată de plecarea lui Andrei și a dat de înțeles că în afara casei Mireasa vor relua legătura, Inga s-a sucit.

colaj de imagini cu inga si andrei de la mireasa sezon 6 Galerie
Deși a fost afectată de plecarea lui Andrei și a dat de înțeles că în afara casei Mireasa vor relua legătura, Inga s-a sucit. | Antena 1

Pe 2 decembrie 2022, Inga și-a condus fostul iubit până la poartă. Cei doi au mers de mână, s-au îmbrățișat, iar tânărul a sărutat-o pe Inga la plecare.

Inga nu mai vrea o relație cu Andrei: ”Nu las nicio portiță”

„Îmi este greu să accept faptul că Andrei pleacă din emisiune. Îmi este foarte greu pentru că am sentimente față de el. Dacă ar fi să aleg cu sufletul ar fi cu totul altfel”, a spus Inga la Mireasa: Capriciile Iubirii.

În ediția Mireasa din 5 decembrie 2022, concurenta a susținut că nu mai dorește nimic cu Andrei.

”Îi simt lipsa, consider că despărțirea asta ne va face bine. Nu mai las o portiță spre o relație. Aș vrea în perioada asta să-mi revin și să vin mai realistă. Aș vrea să nu vină în Finală.”, a zis Inga, care exclude posibilitatea să formeze un cuplu cu Andrei.

”Nu mai las o portiță.”, a reafirmat tânăra, întrebată, din nou, de Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Gabriela s-a simțit ”atacată energetic” de doamna Flori. Mama lui Valentin a plâns

Ce a apărut pe profilul lui Andrei după ce a fost eliminat de la Mireasa sezon 6

Ajuns acasă, Andrei a fost cu gândul tot la Inga. Pe contul său de Instagram a postat mai multe imagini cu fosta iubită. Le-a numit ”amintiri din casa Mireasa”, semn că regretă eliminarea din competiție.

„Îmi este greu să accept faptul că Andrei pleacă din emisiune. Îmi este foarte greu pentru că am sentimente față de el. Dacă ar fi să aleg cu sufletul ar fi cu totul altfel”, spunea Inga la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor reuși să treacă peste despărțirile, tensiunile și evenimentul care a dus la încheierea relației lor, la Chișinău.

Mireasa sezonul 3. Cum a reacționat Blaze la aflarea veștii că Izabela este însărcinată. Tânărul a crezut că totul e o f... Mireasa sezon 6. Ușile dintre case nu se vor mai închide. Cum vor dormi Miruna și Cosmin, deși sunt despărțiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x