Antena Căutare

Miruna de la Mireasa, dezvăluire surprinzătoare după divorțul de Cosmin. Ce a recunoscut

Miruna de la Mireasa, sezonul 6, a vorbit deschis despre situația despărțirii dintre ea și Cosmin, mărturisind că îi simte lipsa acestuia. Cei doi s-au căsătorit, însă au divorțat după doar o lună, după ce fosta concurentă a recunoscut că l-a înșelat.

colaj foto cu miruna si cosmin de la mireasa Galerie
Miruna de la Mireasa, declarații sincere după divorțul de Cosmin. Ce a recunoscut fosta concurentă a sezonului 6 | Instagram/Antena 1

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, au divorțat în mod neașteptat după doar o lună de mariaj, deși cuplul lor se bucura de susținerea admiratorilor emisiunii. Fosta concurentă și-a luat recent urmăritorii din mediul online prin surpridere, după o mărturisire sinceră, legată de relația lor.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna a răspuns la întrebări incomode despre Cosmin și Luță: ”Te-ai văzut cu fostul?”

Miruna a recunoscut că îi simte lipsa lui Cosmin, cu toate că despărțirea dintre ei a venit pe fondul infidelității ei. Aceasta a dezvăluit de curând că motivul real al despărțirii lor a avut la bază înșelatul, mai exact după ce ea l-a contactat pe Luță, fostul ei partener. Cosmin a văzut mesajele și a decis să plece din locuința lor.

Miruna de la Mireasa, dezvăluiri despre despărțirea de Cosmin

După câteva săptămâni de la aflarea incidentului, Miruna organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, iar urmăritorii săi și-au dorit să afle și mai multe dedesubturi din relația ei cu Cosmin.

Un internaut curios a întrebat-o pe fosta concurentă a show-ului dacă mai are sentimente Cosmin, iar răspunsul ei a fost unul cât de poate de sincer. Miruna a recunoscut fără rețineri că îi simte acestuia lipsa. „Clar că îi simt lipsa după atâtea luni”, a scris Miruna de la Mireasa pe rețelele de socializare.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Mirunei care i-a nedumerit pe susținători. Ce explicații au apărut pe contul ei la scurt timp după

Cosmin, primele declarații după ce Miruna a recunoscut infidelitatea

Cosmin de la Mireasa a oferit și varianta sa de poveste, vorbind pe marginea situației dintre el și Miruna. Fostul concurent a văzut imaginile în care Miruna a recunoscut că i-a fost infidelă, totul ducând la mariajul eșuat. Cosmin a susținut însă că, deși a rămas cu o mare dezamăgire, nu regretă deciziile pe care le-a luat deoarece la vremea respectivă au fost exact ceea ce și-a dorit.

„În astea patru luni parcă au trecut 2 ani. Emoții combinate cu tristețe, cu dezamăgire. Revăzând aceste imagini - s-o spun pe românește - am fost și prost în anumite situații, dar am făcut mereu ce am vrut și ce am simțit eu.

Putea să mi se pună toată România în cap, să-mi spună „nu face asta” și eu în continuare aș fă făcut ceea ce aș fi simțit, cum am și făcut-o”, a mărturisit Cosmin.

Cum explică Miruna situația dintre ea și Cosmin

În ediția Mireasa din 17 ianuarie 2023, Miruna a recunoscut motivul pentru care ea și Cosmin s-au despărțit. „Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani.

Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am mutat împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță.

Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic. (..)

Eu l-am contactat pe Luță când m-am simțit nefericită. Nu am vrut să-mi bat joc de absolut nimeni. (...) Cu o poveste din trecut sau fără eu tot nu rămâneam în această căsnicie, pentru că nu simțeam atât de mult. Erau niște mesaje de iubire.

Mi-am dat seama că nu sunt vindecată după ieșirea mea de aici. Și eu sunt rănită. E vorba de un divorț. Și eu sufăr”, a explicat Miruna.

Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Simona Gherghe a făcut 3 anunțuri importante. Ce se întâmplă în casa Mireasa... Mireasa sezon 6. Reacția Mirunei când internauții au anunțat-o că soțul Cosmin ar avea deja pe altcineva. Ce a spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x