Antena Căutare

Moment emoționant în platoul Mireasa! Ce surpriză i-au făcut concurenții Simonei Gherghe: “M-ați făcut să plâng!”

O surpriză de proporții în platoul Mireasa! Concurenții au întrerupt-o pe Simona Gherghe cu un mesaj foarte important, care a înmărmurit-o pe prezentatoare, care a crezut la început că i se face o farsă.

La începutul galei Mireasa din 31 octombrie, concurenții au întrerupt-o pe Simona Gherghe cu un mesaj foarte important. Pentru a o păcăli pe prezentatoare, David și Claudia s-au ridicat în picioare, parând că vor să îi reproșeze ceva.

Pentru a duce jocul la capăt, Claudia a spus că vorbește în numele tuturor și părea supărată că ceilalți nu își spun “ofurile”: “Dar de ce nu spuneți nimic?”

La început, Simona nu părea să știe exact ce se întâmplă, deși a bănuit că s-ar putea să fie vorba de un mic joc: “Îmi faceți o farsă?”

După doar câteva clipe tensionate, toți concurenții s-au ridicat în picioare pentru a-i ura prezentatoarei La mulți ani!

Simona a fost foarte emoționată și plăcut surprinsă de inițiativa concurenților: “M-ați făcut să plâng!”

“M-am atașat foarte tare de lumea din casă,” a declarat Simona, vizibil emoționată. “V-aș îmbrățișă pe toți, îmi sunteți foarte dragi!” ”

Surprizele pentru Simona au continuat - Mihai i-a oferit un buchet de flori din partea casei Mireasa și Mădălina i-a pregătit și un tiramisu care arăta delicios.

Afirmația lui Ștefania de la Mireasă care a împărțit susținătorii în două tabere. Ce spune Mihai în apărarea iubitei sal... Eliminări ”Mireasa” | Ce fete au fost votate de mame și care dintre ele a părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x