Căutare Live

Narcisa din casa Mireasa a cedat psihic și a sărit gardul! Dezvăluiri incredibile făcute de concurentă

sS-a dat alarma în casa Mireasa de la Antena 1, după ce Narcisa a cedat psihic și a decis să sară gardul!

Narcisa a ajuns recent la capătul rezistenței și a cedat psihic, după ce Costi a făcut un gest ce a deranjat-o enorm. Regulamentul competiției a fost din nou încălcat, atunci când tânăra a părăsit perimetrul casei Mireasa, în lacrimi.

NARCISA DIN CASA MIREASA DE LA ANTENA 1 A SĂRIT GARDUL

Acesta a fost momentul în care, extrem de dezamăgită, Narcisa a spus ce are pe suflet și astfel am putut afla ce anume a făcut-o sp cedeze psihic și să recurgă la un astfel de gest.

citește și: Amenințări și gesturi brutale! Vinul, mărul discordiei! Gestul lui Lică a iscat un scandal în casa "Mireasa!" |VIDEO

Narcisa din casa Mireasa a cedat psihic și a sărit gardul! Dezvăluiri incredibile făcute de concurentă

Narcisa din casa Mireasa, de la Antena 1

Narcisa din casa Mireasa, de la Antena 1

Concurenta din casa Mireasa are sentimente pentru Costi și spune că a venit în casa Mireasa pentru a-și găsi jumătatea, dar simte că nu poate aștepta cu lunile până ce concurentul se va decide să fie serios și să-i dea o șansă, doar ei.

Imaginile în care el dansează lângă Andreia au făcut-o sp fiarbă de supărare și să cedeze psihic și nu a mai durat mult până să iasă la iveală detalii incredibile!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Costi, aniversare inedită în casa "Mireasa"! Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast și voie bună! | ... O pedeapsă cu aripi! Narcisa a părăsit casa "Mireasa". Reproșuri și regrete din cauza lui Costi: "M-ai lu...
Ultimele știri