Antena Căutare

Nuțu și Alexandra, oficial, un cuplu în casa "Mireasa"! Dragostea, viața fiecărei ființe: "Ne mai certăm, dar ne iubim!"

Nuțu i-a pregătit o surpriză Alexandrei, moment în care i-a dat inelul care semnifică oficializarea relației.

Astăzi s-a oficializat al treilea cuplu din casa Mireasa. Nuțu i-a oferit inelul Alexandrei. Cei doi concurenți formează oficial un cuplu.

Emoțiile unui viitor împreună! Ciprian Vlad și Ina, primul cuplu oficial din casa "Mireasa"!

Nuțu i-a oferit inelul Alexandrei, cu ajutorul lui Alex Velea.

"Salutare tuturor! Eu sut Alex Velea și în majoritatea pieselor mele cânt despre dragoste. "Defectul tău sunt eu" este piesa care se potrivește perfect cuplului format din Alexandra și Nuțu. Dragilor, vă doresc să vă iubiți la maxim, să fiți fericiți, dar până atunci... Nuțu, scoate odată inelul!", a fost mesajul trimis de Ale Velea.

Lacrimi în casa "Mireasa"! Armando Rădulescu și Andra Nicolin, al doilea cuplu oficial din casa Mireasa. Un inel, cel mai frumos început!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Resentimentele își spun cuvântul! Narcisa și Costi, fără reproșuri nu se poate! Cei doi concurenți se ceartă de fiecare ... Polițe ce nu pot fi plătite. Dragostea și banii, o discuție cu multe nuanțe, între Costi și Narcisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x