Antena Căutare

Petrecere de pomină în casa Mireasă. Iată cum s-au distrat concurenții

Muzică, atmosferă și multă distracție în casa Mireasă. Iată cum s-au distrat concurenții.

Concurenții din casa Mireasa au avut parte de cea mai tare petrecere tematică "Beach Party"

Concurenții s-au îmbrăcat potrivit unei petreceri pe plajă, au dansat și s-au jucat mai multe jocuri.

Au avut parte de atmosferă, muzică și, nu în ultimul rând, distracție.

Gelozia își spune cuvântul! Narcisa și Andra, replici tăioase din cauza lui Armando: "Sunt îndrăgostită maxim"​

Concurenții Mireasa

Ciprian Vlad

Ciprian Vlad este din Făgăraș și are 35 de ani. Până de curând a manageriat un club în orașul său, iar pe viitor își dorește să reușească să pună pe picioare o afacere care să îi ofere un confort material.

Ciprian intră în casa Mireasa cu speranța că își va găsi sufletul pereche, o parteneră care să își dorească să clădească alături de el o familie frumoasă.

Îl însoțește mama sa - Mihaela Damian, stabilită în Italia, care și-a pus viața personală pe planul doi, pentru a-l ajuta pe Ciprian să participe la show. Mihaela este o mamă modernă, o femeie care are o vorbă bună pentru oricine, într-un moment dificil.

Ea își dorește să găsească în viitoarea sa noră o prietenă apropiată, care să pună fericirea și bunăstarea familiei pe primul plan.

Vasile Turnău

Vasile Turnău are 32 de ani, locuiește în București și de câțiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oraș, care îi ocupă mare parte din zi. Toată lumea îi spune Lică, însă porecla sa ascunde un bărbat matur, care știe foarte bine ce își dorește de la viață și care intră în casa Mireasa cu gânduri de însurătoare.

În trecut, a avut o relație care s-a apropiat foarte mult de momentul nunții, însă lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai căsătorit.

Pentru a-l ajuta să facă o alegere mai bună în ceea ce privește persoana care îi va fi alături pentru tot restul vieții, mama sa - Mioara Turnău, participă împreună cu el la show-ul Mireasa.

Doamna Mioara este o soție iubitoare, mamă împlinită, și speră să fie și o soacră bună, pentru o noră care să facă familie frumoasă cu fiul său, Lică.

Florin Florea

Florin Florea s-a născut în Slătioara și are 28 de ani. Viața lui Florin a început cu o mare încercare - împreună cu fratele său, a fost lăsat de tată pe peronul unei gări. Și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii surogat.

Însă soarele nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu, a început să răsară și pe strada lui. Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu, și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el.

Iată că soarele continuă să îi surâdă lui Florin, pentru că acum a ajuns în show-ul Mireasa, de unde speră să plece cu o parteneră alături de care să poată construi o familie așa cum toate ar trebui să fie - împlinită, fericită și liniștită.

Prietenul său cel mai bun, Edy Catană, îl însoțește în emisiune, pentru a-l ajuta și a-l sfătui la nevoie, astfel încât Florin să facă cea mai bună alegere. Edy este un bun sfătuitor pentru prietenii săi, un tip gata de distracție, dar care are și un simț al responsabilității destul de bine înrădăcinat.

Ionuț Raicu

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis - acela de a se înrola în armata Legiunii Străine.

După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său. Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune.

Își dorește ca pe parcursul show-ului să cunoască o fată pe gustul lui, gata de măritiș și care să treacă toate testele Andradei, prietena lui cea mai bună și totodată însoțitoarea sa în casa Mireasa. Andrada este o fire prietenoasă, o bună confidentă și o sfătuitoare pe măsură.

Armando Rădulescu

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Pasiunile sale, într-o ordine stabilită clar de el, sunt fotbalul, gătitul, muzica și dansul.

Armando este un om care caută întotdeauna partea plină a paharului, indiferent de situația în care se află. Armando a avut o relație serioasă cu o fată de care s-a îndrăgostit “la prima vedere”, însă a pus punct relației după un an și jumătate, din cauza infidelității.

Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut.

În acest sens, pentru a se asigura că dragostea nu îl orbește, Armando intră în casa Mireasa însoțit de Lavinia, verișoara sa. Au copilărit împreună, își cunosc viața personală în detaliu, pentru că sunt cei mai buni prieteni, iar Armando este convins că sfaturile Laviniei îl vor ajuta pe parcursul show-ului.

O lume care se împarte la doi! Armando și Andra, resentimente înainte de sentimente. Ce au discutat cei doi: "Mă așteptam să fii mai inteligentă"​

Alexa Trăilă

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova, unde lucrează ca nail artist. Este pasionată de arta frumosului, astfel că fotografia și moda sunt în topul hobby-urilor ei. Alexa este o fire caldă, glumeață, cu o personalitate specifică vârstei – e dornică de experiențe noi și își dorește să își găsească sufletul pereche.

Cătălina Ruja

Cătălina Ruja vine din Călărași, are 19 ani și este mezina grupului. Anul trecut a absolvit Liceul Veterinar, fiind o iubitoare de animale încă din copilărie. Cătălina se implică activ în comunitatea din care face parte, făcând parte din mai multe asociații de tineret și nu numai. Deși poate părea copilăroasă, știe foarte bine ce își dorește în viață și este pregătită să lupte pentru a-și atinge țelurile.

Andra Nicolin

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

Ella Stoleriu

Ella Stoleriu este întruchiparea culorii roz, are 26 de ani și este din Iași. O fire expansivă și foarte glumeață (a cochetat' cu stand-up comedy în cadrul emisiunii iUmor), vrea să participe la show-ul Mireasa cu speranța că va cunoaște un bărbat care o va iubi pentru tot ceea ce ea este și care va fi un tată model pentru cei trei copii pe care şi-i dorește.

Alexandra Lincă

Alexandra Lincă este din Craiova, din satul Rast. Are 22 de ani și este pasionată de dans, iar această pasiune a făcut-o să se alăture unui ansamblu folcloric de dansuri populare din comunitatea în care locuiește. Alexandra își dorește să-și găsească, în casa Mireasa, sufletul pereche care să o alinte constant.

Armando, la capătul răbdării sau al dragostei? Psihologia unei reîntoarceri surpriză! Andra:" Nu mai vreau să fac aceeași greșeală"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!

Gelozia își spune cuvântul! Narcisa și Andra, replici tăioase din cauza lui Armando: "Sunt îndrăgostită maxim"... Iubire sau strategie? Armando și Andra, tabloul unei relații toxice. Suferința ajunsă la paroxism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x