Antena Căutare

Petronela, sfătuită de mamă să plece acasă sau să renunțe definitiv la Ionuț! "Să nu te împaci cu Ionuț! Nu are sentimente pentru tine!"

Petronele este sfătuită de mama ei să nu se mai împace cu Ionuț. Sfaturile mamei privind relația Petronelei cu Ionuț au fost extrem de tranșante, cerându-i fetei chiar să plece din concurs.

După divergențele pe care le-a avut cu Ionuț, Petronela a stat de vorba la telefon cu mama ei. Femeia a sfătuit-o în mod tranșat sa uite de Ionuț și să nu se mai împace cu el, dar i-a propus și sa plece din concurs.

"Văd că nu ești bine. Am zis ca să vii acasa sa nu mai stai acolo. Nu suntem mulțumiți de cum ești acolo. Am zis să venim dupa tine. Locul tău nu mai este acolo. Dacă un băiat ține la tine nu -l intereseaza trecutul tău. Daca el te iubete să fie alături de tine, de acum incolo. Este foarte influențabil si nu este de tine. Nu are sentimente pentru tine dacă nu este lânga tine și la bine și la greu. El nu este un om cu care sa mergi pe un drum."

Urmăriți toată discuția Petronelei cu mama sa, accesând clipul cideo de mai sus, prezentat la MIreasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Petronela și Ionuț, lacrimi și drumuri separate: "Noi doi nu mai avem ce să vorbim!"... Petronela, de la dramă la comedie, în doar câteva ore! Concurenta joacă rolul prezentatoarei! | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x