Antena Căutare

Petronela și Ionuț, lacrimi și drumuri separate: "Noi doi nu mai avem ce să vorbim!"

Petronela cu lacrimi în ochi își spune durerea de pe suflet. Este dezamăgită de Ionuț si de faptul că nu este înțeleasa, fiind judecată de tânăr, pe nedrept, susține ea.

Revoltata pâna peste măsura, tânara nu mai are de gând să vorbeasca cu Ionuț.

"Nu mai avem ce sa vorbim."

Ionuț declară ca nu are deloc încredere în femei. Experiențele trecute, se pare că l-au făcut pe tânăr să-și piarda încrederea. În ce privește relația lui cu Petronela, Ionuț se declară dezamăgit de comportamentul fetei, pe care o considera imatură și lipsita de sentimente.

Tensiunile se întețesc în casa "Mireasa"! Andreia și Petronela, declarații de război! Cine are dreptate și cine greșește?|VIDEO

Urmăriți toate discuțiile aprinse ce au loc între concurenții din casa Mireasa, accesând clipul video de mai sus, prezentat în unul dintre cele mai apreciate reallity-show-uri de televiziune, difuzate pe Antena 1, zilnic de luni pâna vineri, începând cu ora 14.00.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Tensiunile se întețesc în casa "Mireasa"! Andreia și Petronela, declarații de război! Cine are dreptate și cin... Petronela, sfătuită de mamă să plece acasă sau să renunțe definitiv la Ionuț! "Să nu te împaci cu Ionuț! Nu are sen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x