Antena Căutare

Rivalitatea își arată colții încă din prima zi, la Mireasa. Ce au de împărțit concurentele Alexa și Cătălina?

Rivalitate între fete încă din prima zi. Alexa și Cătălina au parte de câteva replici acide. Ce au de împărțit cele două concurente?

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova, unde lucrează ca nail artist. Este pasionată de arta frumosului, astfel că fotografia și moda sunt în topul hobby-urilor ei. Alexa este o fire caldă, glumeață, cu o personalitate specifică vârstei - e dornică de experiențe noi și își dorește să își găsească sufletul pereche.

Cătălina Ruja vine din Calarasi, are 19 ani și este mezina grupului. Anul trecut a absolvit Liceul Veterinar, fiind o iubitoare de animale încă din copilărie. Cătălina se implică activ în comunitatea din care face parte, făcând parte din mai multe asociații de tineret și nu numai. Deși poate părea copilăroasă, știe foarte bine ce își dorește în viață și este pregătită să lupte pentru a-și atinge țelurile.

Citește și: Ele sunt concurentele din emisiunea Mireasa! Frumoase, ambițioase și cu pasiuni neașteptate! Ella de la iUmor își caută dragostea

Ce băieți! Ei sunt concurenții pregătiți să își găsească marea iubire, la „Mireasa”. Un soldat din Legiunea Franceză și ... Fetele împart camerele cu băieții. Repartizarea pe dormitoare, misiune imposibilă pentru concurenții de la "Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x