Antena Căutare

Apropiera fizică dintre Armando și Andra, subiect de bârfă în casa "Mireasa" Ce au putut să facă cei doi amorezi

Apropiera fizică dintre Armando și Andra este subiect de bârfă în casa Mireasă. Cu toate că toți concurenții nu au nimic împotriva lor, recunosc că ei nu ar fi putut fi putut fi atât de "deschiși".

Apropiera fizică dintre Armando și Andra este subiect de bârfă în casa Mireasă. Scenele fierbinți, care au loc în casa Mireasa, au trezit controverse în rândul celor prezenți.

Mamele prezente în casă sunt categorice, nu ar fi de acord cu ceaa cea u făcut cei doi. Este problema lor, spuneau ele, dar este vorba despre respectul pentru cei de afară care îi privesc.

Mireasa – imagini nedifuzate la TV! Ce s-a întâmplat cu doi dintre concurenţii show-ului

Concurenții și-au dat cu părerea despre scenele de amor petrecute în casă. Unii sunt de părere că ar fi trebuit să aibă loc în grădină. Majoritatea celor din casă nu-i condamnă, însă consiferă că ar trebui să fie mai reținuți în a da frâu liber sentimentelor.

Urmăriți întreaga scenă petrecută în casa ,,Mireasa, accesând clipul video de mai sus.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Mireasa – imagini nedifuzate la TV! Ce s-a întâmplat cu doi dintre concurenţii show-ului... Andra, de la "Mireasa", în lacrimi. Din ce motiv a plâns concurenta: "Nimic nu poate să distrugă relația ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x