Antena Căutare

Sebaidin și Ada au sărbătorit 5 luni de relație într-un mare fel. Cum s-au pozat cei doi foști concurenți de la Mireasa

Sebaidin și Ada de la Mireasa au sărbătorit de curând 5 luni de relație, într-un mare fel, iar fanii lor au fost surprinși să-i vadă într-o ipostază de zile mari.

Sebaidin și Ada au sărbătorit 5 luni de relație într-un mare fel. Cum s-au pozat cei doi foști concurenți de la Mireasa Galerie
Sebaidin și Ada au sărbătorit 5 luni de relație într-un mare fel. Cum s-au pozat cei doi foști concurenți de la Mireasa | Instagram

Deși în casa Mireasa aceștia nu au format cu adevărat un cuplu, la ieșirea din emisiune, cei doi au descoperit că își împărtășesc sentimente profunde în afara show-ului matrimonial.

Sebaidin și Ada de la Mireasa au împlinit 5 luni de relație. Cum au sărbătorit și ce au postat pe internet

Iată că Sebaidin și Ada au reușit să surprindă pe toată lumea cu o postare pe care au făcut-o pe rețelele de socializare, unde au apărut într-o ipostază romantică, încununând 5 luni de relație în cea mai frumoasă modalitate.

Aceștia s-au fotografiat împreună, iar fanii acestora au putut observa cât de mult țin unul la celălalt și cât de bine le stă împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Pur și simplu fericire. 5 luni împreună”, au scris cei doi în descrierea imaginii pe care au făcut-o publică pe internet. Fanii le-=au scris multe mesaje de felicitare și de susținere.

„Felicitări dragilor vă urez anii împreună să fiți fericiți și să vă iubiți întotdeauna am crezut în voi de la început”, a scris un fan.

Sebaidin și Ada nu au format un cuplu în casa Mireasa, ci s-au reîntâlnit și au decis să înceapă o relație în afara competiției. Cei doi au fost într-o cunoaștere în competiția Mireasa, însă nu au avansat, din cauza unor tensiuni legate de o scrisoare, unde se spunea că fata a avut probleme cu legea. După ce Sebaidin a fost eliminat, Ada l-a îmbrățișat, iar când ea a ieșit din compeiție l-a căutat pe băiat. Cei doi au clarificat lucrurile și și-au mai dat o șansă unul altuia.

Ada și Sebaidin au avut parte de un sărut și în casa Mireasa, chiar dacă n-au format un cuplu în emisiune

Povestea Adei și a lui Sebaidin are în spate o mulțime de situații imprevizibile. Cei doi s-au cunoscut în casa Mireasa, unde tânăra a făcut eforturi mari pentru a-l seduce pe fostul concurent al show-ului matrimonial.

Între cei doi s-au dat „lupte” mari, dar asta se pare că i-a unit și mai mult afară. Deși Sebaidin susținea că nu își dorește să participe alături de Ada la task-ul sărutului, tânăra a reușit să-i „fure” un pupic acestuia în timp ce se afla pe terasă.

„Nu. Nu a fost un sărut”, a explicat Sebaidin.

”A fost o pupăceală”, a zis și Ada.

Sebaidin a mai fost într-o cunoaștere în casa Mireasa, sezon 6. Tânărul a avut apropieri cu Damaris, însă chimia dintre cei doi a început să dispară la prima discuție despre religie. Sebaidin și Damaris au spus că nu au mai luat legătura unul cu celălalt în afara casei Mireasa.

Mireasa, sezon 7. Cum a răspuns Sabrina, întrebată dacă a plănuit de la hotel cu Dima să „dramatizeze situația”... Mireasa sezon 7, 25 mai 2023. Mama Sabrinei, reacție furibundă în direct. Ce a spus doamna Laura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x