Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

O speculație care zguduie casa Mireasa! Concurenții vorbesc despre orientarea sexuală a lui Lică: "Cred că este gay!"

Concurenții din casa Mireasă fac speculații despre orientarea sexuală a lui Lică. Aceștia cred că Vasile Turnău este gay.

Concurenții din casa Mireasă fac speculații despre orientarea sexuală a lui Lică. ”Cred că este gay!”, a spus o concurentă.

Această speculație a zguduit casa Mireasa. Lică s-a enervat foarte tare când a aflat că ceilalți concurenți îl vorbesc pe la spate, fără să-l cunoască cu adevărat.

Concurenții au făcut afirmații fără temei la adresa lui Lică, doar pentru că îi place să se îngrijească.

Cină romantică cu fast și pregătiri intense! Florin și Cătălina, un posibil nou cuplu în casa Mireasa: "Dacă e să fie ceva, o să fie!"

Concurent Mireasa

Vasile Turnău participă la Mireasa alături de Mioara Turnău. Doamna Mioara este o soție iubitoare, mamă împlinită, și speră să fie și o soacră bună, pentru o noră care să facă familie frumoasă cu fiul său, Lică.

Vasile Turnău are 32 de ani, locuiește în București și de câțiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oraș, care îi ocupă mare parte din zi.

Toată lumea îi spune Lică, însă porecla sa ascunde un bărbat matur, care știe foarte bine ce își dorește de la viață și care intră în casa Mireasa cu gânduri de însurătoare.

În trecut, a avut o relație care s-a apropiat foarte mult de momentul nunții, însă lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai căsătorit.

Pentru a-l ajuta să facă o alegere mai bună în ceea ce privește persoana care îi va fi alături pentru tot restul vieții, mama sa – Mioara Turnău, participă împreună cu el la show-ul Mireasa.

Perspectiva unui "ar fi putut să fie?" Plecarea Alexei, necazul lui Ciprian: "A lăsat o urmă în sufletul meu"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!