Căutare Live

Ștefan și Cătălin, dezamăgiți de fetele din competiție. Ce le reproșează cei doi concurenți de la Mireasa

Ștefan și Cătălin și-au spus părerea despre ce-și doresc fetele din casa ”Mireasa”. Cei doi băieți s-au arătat deranjați de geloziile existente în competiție, dar și de nehotărârea concurentelor.

Ștefan și Cătălin și-au spus părerea despre ce-și doresc fetele din casa ”Mireasa”

Captura TV

”Ce gigolo suntem noi pe aici. Îți dai seama, avem câte trei pe spate”, a spus Cătălin.

Și Ștefan, invocând momentele de gelozie ale Ionelei și lui Nicole, a subliniat faptul că nu înțelege comportamentul fetelor: ”Nu ne vor, dar sunt geloase. Nu înțelegem”.

Deși cele două au negat faptul că sunt geloase, băiatul doamnei Viorica a insistat. L-a susținut și mama lui David, doamna Mia.

”Ba sunteți geloase”, a afirmat ea.

Citește și: Ionela și Ștefan, nicio șansă să formeze un cuplu: Nu îmi plac dulcegăriile adolescentine, plus că nu e un bărbat asumat!

Nicole a intervenit și a încercat să lămurească situația cu Cătălin.

”Cătălin m-a atacat cu gelozia. Nu știu de unde a pornit asta. Am fost eu mai atentă și am vrut să-l descopăr, să discutăm mai mult. Nu trebuie să-mi spună mie că am fost geloasă”, s-a apărat fata.

Mai multe detalii în videoclipul următor:

Băieții de la Mireasă și-au pus porecle în funcție de evenimentele din competiție. Care dintre ei este ”Suleyman”... Care este povestea de viață a lui Alex de la ”Mireasa”. A fost înșelat de ultima iubită...
Ultimele știri