Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii "Mireasa"! Costi și Alexandra, surprinși împreună! Urările au început să apară! "Să aveți o relație binecuvântată"!

O surpriză de proporții pentru fanii emisiunii "Mireasa". Costi și Alexandra au fost surprinși împreună. Au apărut și mesajele de felicitări, semn că cei doi foști concurenți au ales să formeze un cuplu.

Costi și Alexandra, surprinși împreună

colaj facebook

După ce Nuțu și Andreia au surprins pe toată lumea cu apariția lor în calitate de cuplu, iar asta după finalizarea concursului, acum o altă surpriză de proporții a apărut pentru fanii emisiunii.

citește și: Nuțu și Andreia de la "Mireasa", surprinși în momente fierbinți! | Foto

Carismaticul Costi și frumoasa Alexandra au surprins pe toată lumea, după ce au postat pe conturile lor de socializare o fotografie în care cei doi apar împreună, în mașină, în timp ce păreau extrem de fericiți.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii "Mireasa"! Costi și Alexandra, surprinși împreună! Urările au început să apară! "Să aveți o relație binecuvântată"!

Costi si Alexandra, de la "Mireasa", surprinși împreună

Alexandra este cea care a postat imaginea pe contul său de Instagram, iar Costi a preluat fotografia și a distribuit-o și el la InstaStory, spre uimirea urmăritorilor, și spre dezamăgirea admiratoarelor.

citeste și: Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela | Video

Costi și Alexandra de la Mireasa, formează un cuplu?

Mirarea este, însă, și mai mare, deoarece la aceeași fotografie au apărut deja urări, una chiar din partea artistei Niculina Stoican, una dintre îndrumătoarele concurenților din timpul show-ului "Mireasa", semn că cei doi au ales să formeze un cuplu, când nimeni nu se mai aștepat la asta.

"Să aveți parte de o relație binecuvântată cu iubire, înțelegere și respect!", scria artista la fotografia în care apare Costi și Alexandra.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii "Mireasa"! Costi și Alexandra, surprinși împreună! Urările au început să apară! "Să aveți o relație binecuvântată"!

Mesaj de felicitare pentru Costi și Alexandra, de la Niculina Stoican

Cei doi nu au confirmat deocamdată nimic în mod oficial, dar postarea lor este dovada clară a faptului că săgeata lui Cuppidon i-a lovit pe cei doi foști concurenți.

Costi a intrat în casa "Mireasa" mai târziu decât ceilalți concurenți, iar scopul său a fost precis de la început, acela de a o cuceri pe Alexandra. Se pare că nu a fost să fie atunci, însă, s-a demonstrat că niciodata nu este prea târziu.

citește și: Dublă aniversare în familia Rădulescu! Ce au sărbătorit, recent, Andra și Armando, câștigătorii emisiunii " Mireasa"?

Emisiunea " Mireasa" revine la Antena 1, din 5 septembrie

Telespectatorii vor putea urmări cel mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Din 5 septembrie, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe va aduce în centrul atenției povești de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Video