Antena Căutare

Un nou război în casa Mireasa? Apariția Andradei scoate la iveală detalii neștiute despre Petronela

Apariția Andradei în casa Mireasa a agitat apele în relația Petronelei cu Ionuț!

De sâmbătă, în casa Mireasa a intrat Andrada, susținătoarea lui Ionuț. Aceasta s-a făcut remarcată în timpul intervențiilor telefonice, când a exprimat în mod ferm faptul că este împotriva Petronelei. Rămâne de văzut dacă Andrada va face dezvăluiri din trecutul Petronelei și dacă situația îl va influența pe Ionuț.

citește și: Decizia uluitoare luată de Armando, după plecarea Andrei din casa Mireasa! „Nu regret nimic”

Cert este faptul că în casa Mireasa, situația nu este una roz. Ionuț a dezvăluit faptul că se bucură de prezența Andradei în emisiune.

Totuși, intrarea sa în casa Mireasa a stârnit adevărate controverse. Petronela începe să își facă griji cu privire la relația sa cu Ionuț.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Răsturnare de situația în casa Mireasa! Raluca, dezvăluire neașteptată pentru Armando... Scandal monstru în casa Mireasa! Ciprian nu s-a mai abținut și au ieșit scântei: „Ești nebun?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x