Antena Căutare

Alina Pușcaș, despre fetița ei cea mică, supereroina Iris: "Te face să o iei în brațe instant"

În 2015, Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii Te Cunosc de Undeva! a devenit pentru prima dată mamă, aducând pe lume un băiețel numit Alexandru. În 2017, ea a născut-o pe Melissa Antonia, iar în 2019, i-a urat bun venit în familie lui Iris, mezina familiei.

alina puscas imbracata intr-un maiou galben si tricou alb cu parul prins in coc sta pe scaun cu un peret cu afis pampers in spate Galerie
Alina Pușcaș crede că fetița ei cea mică, Iris, ar putea avea superputerea de a face pe oricine să o îmbrățișeze instant

Alina Pușcaș este una dintre cele mai carismatice și mai apreciate prezentatoare TV ale postului Antena 1. Alături de Cosmin Seleși, ea aduce show-ul transformărilor "Te cunosc de undeva", unul din cele mai longevive și premiare ale stației. Dacă publicul știe o mulțime de lucruri despre evoluția ei profesională, puțini sunt cei care cunosc detalii despre viața personala a vedetei.

Alina Puşcaş este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017 și este mândră de familia numeroasă pe care au reușit să o formeze împreuna. Vedeta TV este tânără, dar s-a adaptat rapid la rolul de mămică: "Aș zice că sunt Mami-Duce-Tot. Având trei copii, trecând cu toți prin aceleași etape, am învățat să mă descurc cu toți trei în același timp, și totuși focusul să fie cea mai mică", a povestit vedeta TV pentru a1.ro și Pampers.

Iris, mezina ei, este o fetiță foarte hotărâtă, foarte dulce, iubitoare, are acel ceva care te copleșește, așa cum spune chiar prezentatoarea: "Te face să o iei în brațe instant, dar, în același timp, când i se pune pata pe ceva, e foarte hotărâtă, cu piciorul în pământ și cam aia e, nu ai de ales. Eu cred că Irisuca e un super-erou".

Ca orice eroină de benzi sau desene desenate, fetița cea mică a Alinei Pușcaș are și slăbiciuni: "Una dintre ele este atunci când își dorește foarte mult să iasă în parc. Îmi aduce singură hăinuțele, o îmbrac, ieșim în parc și de fiecare dată, fără drept de apel, începe să plângă și să facă urât când trebuie să ne întoarcem acasă. Chiar și dacă îi este foarte foame. Cred că slăbiciunea ei este parcul", a povestit vedeta TV cu sinceritate.

Provocată de Pampers să se gândească la câte scutece a schimbat de când este mamă și ce abilități și-ar dori să capete în această perioadă frumoasă din viața copiilor ei, Alina Pușcaș nu a stat pe gânduri: "În cinci ani, cu trei copii unul după altul, am schimbat câteva mii. Trei, patru mii de scutece."

Pampers prezintă ediția specială de scutece-chiloțel cu supereroii DC, un echipament pe măsură pentru toți bebelușii născuți super-eroi

Fiecare bebeluș este #NăscutSupererou, pentru că are puterea uimitoare de a deveni orice vrea el atunci când va fi mare. Și pentru că supereroii merită un echipament pe măsură, Pampers a lansat ediția specială de scutece-chiloțel cu supereroii DC. Aceasta oferă protecția legendară Pampers de până la 12 ore impotriva umezelii, acum cu un design nou și imprimeuri epice.

Ce fac noile scutece? Alungă răufăcatorul numărul 1, scurgerile. Produsele Pampers Pants cu supereroii DC se transformă într-un aliat puternic prin fixarea 360 de jur împrejur, o bandă de protecție în jurul picioarelor și un interior super absorbant.

În plus, oferă 12 ore de superputeri, cu alte cuvinte 12 ore de protecție împotriva umezelii. În tot acest timp, pielea este uscată, iar lumea poate fi explorată.

Un supererou e greu de echipat? Nu este adevarat! Scutecele-chiloțel Pammpers au talie elastică, iar datorită noului design, poți avea în casă un WonderBebe, un SuperBebe sau chiar un mini-Batman.

Simona Gherghe, supereroină-asistentă pentru mezinul ei, Vlad. Ce provocări depășește ca mămică de băiat... Ruxandra Luca, supereroina care învață zilnic ceva nou de la copiii ei. Ce lucruri simple, din viața de mamă, îi aduc em...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x