Antena Căutare

Dani Oțil nu ar fi vrut să-și lase soția să poarte această ținută în public. Cum a arătat modelul într-o bluză transparentă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec câteva zile minunate în Italia. Cei doi și-au ținut urmăritorii la curent cu itinerariul călătoriei, dar și cu micile ”nedumeriri”.

colaj Gabriela Prisăcariu în pantaloni negri și top negru transparent, iar Dani Oțil îi acoperă cu degetul sânii, Gabriela într-un top alb și sacou roșu și Gabriela și Dani sărutându-se pe ponton Galerie
Dani Oțil s-a opus ca soția sa să poarte o anumită ținută în public | Instagram

Dani Oțil și soția sa sunt într-o mini-vacanță în Milano. Cei doi se destind și sărbătoresc în avans aniversarea Gabrielei. Datorită internetului, i-au avut alături de ei și pe urmăritorii din mediul online.

„Bărbații nu și-ar face niciodată așa ceva”

Gabriela Prisăcariu se bucură de călătoria într-unul dintre cele mai importante orașe în materie de modă: Milano. Pe lângă mâncărurile fine, plimbările prin oraș și cinele romantice sau între prieteni, Gabriela și Dani au profitat și de magazinele brandurilor de lux.

Citește și: Gabriela Prisăcariu deja se gândește cum va reacționa când Tiago va veni cu prietene acasă. Ce își propune să facă vedeta

Dani Oțil nu a fost la fel de entuziasmat precum soția sa. Acesta a ”ridicat” problema chiar în story-ul său de pe Instagram, intitulat: „#ViAțaLaMilano Bărbații nu și-ar face niciodată așa ceva”, unde a împărtășit cu urmăritorii săi peripețiile prin care a trecut pentru ca soția sa să poată intra într-unul dintre magazinele de lux din Milano.

„Suntem într-un magazin de lux în care m-a târât soția mea. Așa e când te însori și vine și ziua ei. Și am ajuns aici foarte devreme dimineața ca să ni se spună, deși nu era nimeni înăuntru, că doar dacă ne punem pe o listă de așteptare intrăm. Și ne-am pus pe o listă de așteptare. (...)

Am alergat, am venit, sunt transpirat leoarcă și mai stăm de 40 de minute că nu ne-a venit rândul. Doamne, în ce sistem de valori trăiți voi, femeile? Cum v-ați organizat? V-ați pus simboluri din ăstea... și vă ghidați după ele”, a spus el în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.

Matinalul este dezamăgit de „listele de așteptare” practicate de brandurile de lux, care au fost larg acceptate de femeile din întreaga lume.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un nou membru în familie. Cum a reacționat micuțul Tiago

Acesta a continuat seria dedicată vestimentației feminine cu un story în care își ajută soția să se încheie la o bluză. Surpriza este că bluza respectivă este chiar un design ce îi aparține Gabrielei.

„Și dacă ești femeie singură și trebuie să ieși în oraș cine... chemi un vecin?” își întreabă el nedumerit soția, după ce a avut nevoie de răbdare și meticulozitate pentru a-i încheia bluza. „Și când te întorci de la cină, cine te...?”

„Acolo mai găsești”, îi răspunde amuzată Gabriela.

Cei doi se pregăteau să ia masa în oraș, în compania unor apropiați. „Tu, așa, cu oamenii ăia serioși la cină, nu poți să mergi”, îi spune el la final.

„Am sacou peste”, conchide Gabriela.

„Tu îmbrăcată așa nu poți să mergi nicăieri. Ne vedem cu oamenii ăia serioși. Nu pot să dau nume”, își continuă Daniu pledoaria pe Instagram. În filmulețul postat, matinalul acoperă cu degetul topul soției.

Respectivul top este negru, conceput din mărgeluțe, și este transparent, lăsând să se vadă torsul frumosului model.

Citește și: Dani Oțil și-a tuns singur fiul acasă. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu când l-a văzut pe micuțul Tiago

„Ești în sânii goi”, îi mai spune el.

Gabriela nu-i acceptă sfaturile vestimentare, iar Dani continuă saga topului transparent, fiind interesat de ”mentenanța” acestuia. „Ce om normal își cumpără ceva ce nu se spală niciodată?” se întreabă el în ”interviul” luat soției sale chiar în timpul cinei.

Pentru a-și lua revanșa, Gabriela face publice încălțările matinalului: niște ghete de hiking, care vin în completarea alergăturii de la shoppingul de dimineață.

Citește și: Dani Oțil, despre cele 6 bone pe care micuțul Tiago le-a avut de-a lungul timpului. De ce au fugit toate din casa lor

„Tu-mi critici mie bluza, nu? Ai venit în Milano, capitala modei, ai ieșit la cină, da? Mă critici pe mine și ce porți în picioare? Ce-s ăștia?” îl trage și Gabriela a răspundere pe soțul său.

Micile înțepături și dialogul celor doi îi amuză atât pe ei, cât și pe fanii care îi urmăresc îndeaproape.

Gabriela Prisăcariu deja se gândește cum va reacționa când Tiago va veni cu prietene acasă. Ce își propune să facă vedet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 29 noiembrie 2023. Voltaj și Zdob și Zdub cântă piesa Fratz Super Neatza, 29 noiembrie 2023. Voltaj și Zdob și Zdub cântă piesa Fratz Miercuri, 29.11.2023, 12:11
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

Hai să-i impresionezi pe Moș Crăciun și pe prietenii de la Neatza. Pregătește prăjitură pentru Moș Crăciun și poți câștiga premii speciale.

Miercuri, 29.11.2023, 16:07
Ziua mondială a televiziunii a fost sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani. Momentul emoționant care a captat telespectatorii

Ziua mondială a televiziunii a fost sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani. Momentul emoționant care a captat telespectatorii

Neatza cu Răzvan și Dani a sărbătorit într-un mod surprinzător Ziua mondială a televiziunii (World Television Day), care este marcată, anual, pe data de 21 noiembrie. Un moment cu totul inedit a fost difuzat marți, cu ocazia celebrării acestui eveniment important.

Miercuri, 22.11.2023, 13:39
Gabriela Prisăcariu deja se gândește cum va reacționa când Tiago va veni cu prietene acasă. Ce își propune să facă vedeta

Gabriela Prisăcariu deja se gândește cum va reacționa când Tiago va veni cu prietene acasă. Ce își propune să facă vedeta

Soția lui Dani Oțil s-a gândit deja cum va proceda când fiul său va veni cu fete acasă. Aceasta a dezvăluit și motivul pentru care va reacționa astfel.

Sambata, 18.11.2023, 18:14
Radu Bucălae, surpriză în direct la Super Neatza cu Răzvan și Dani, de ziua lui. Ce i-au pregătit colegii | VIDEO

Radu Bucălae, surpriză în direct la Super Neatza cu Răzvan și Dani, de ziua lui. Ce i-au pregătit colegii | VIDEO

Radu Bucălae a împlinit 33 de ani și a primit o surpriză aniversarî în direct din partea colegilor săi de la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Luni, 06.11.2023, 11:01
Ultimele știri
x