Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Crostini cu ricotta și mozzarella, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca gustare de vară simplă și delicioasă, o rețetă de Crostini cu ricotta și mozzarella gata în nici 30 de minute.

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca gustare de vară simplă și delicioasă, o rețetă de Crostini cu ricotta și mozzarella gata în nici 30 de minute.

Este o gustare care poate ține loc de mic dejun, sau poate fi servită la birou, la piscină, la prânz, chiar și la cină.

Rețeta Crostini cu ricotta și mozzarella - Ingrediente:


  • 250 gr ricotta
  • 250 gr mozzarella
  • 250 gr roșii cherry
  • rozmarin, oregano și busuioc
  • 4-5 căței de usturoi
  • 1 pâine
  • 1 lămâie
  • puțin ulei de măsline
  • sare și piper

Rețeta Crostini cu ricotta și mozzarella - Preparare

Pâinea se taie în felii groase de 1,5 cm, care se stopesc cu ulei de măsline și se presară cu usturoi și se dau la cuptor la temperatură mare până se rumenesc.

Cele două tipuri de brânzeturi se amestecă cu ulei de măsline, zeamă și coajă de lămâie,usturoi pisat și cele trei tipuri de verdețuri, rezultând o cremă tartinabilă.

Roșiile cherry se dau la cuptor stropite cu ulei de măsline și presărate cu oregană și usturoi.

Feliile de pâine aromate se tartinează cu crema de brânzeturi și se servesc cu roșiile cherry coapte și aromatizate.

Va rezulta o gustare de vară simplă și delicioasă, gata în mai puțin de 30 de minute.

Spor și poftă bună!

Video