Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă "Tocăniță săltăreață", care conţine mușchiuleț de porc, ardei gras, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase.
Ingrediente pentru rețeta Tocăniță săltăreață
500 gr mușchiuleț de porc 2 cepe 3 ardei multicolori 250 gr roșii 2-3 căței de usturoi 100 gr gnocchi sare piper 1 ardei iute pătrunjel verde 100 ml ulei de măsline apăMod de preparare pentru rețeta Tocăniță săltăreață
Se curăță și toacă legumele, apoi se călesc în ulei de măsline până se pătrund, Se adaugă carnea porționată în bucăți mici și se amestecă până se rumenește bine. Se completează cu apă, cât să fie totul acoperit și se lasă ingredientele să fiarbă, până se întrepătruns gusturile. Se adaugă roșiile și condimente, iar peste 10 minute se adaugă gnocchii și se mai lasă delicioasa tocăniță săltăreață la fiert până se hidratează bine gnocchii. La final, se adaugă verdeață tocată.
Poftă bună!