Antena Căutare
Logo show

Neatza cu Răzvan și Dani. Reţeta zilei: Valurile mării, un preparat special realizat dintr-un pește marin

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, ardei capia copt, usturoi murat, ghebe, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Valurile mării”.

Rețeta Valurile mării - Ingrediente

ardei capia, copt usturoi murat ghebe murate muștar franțuzesc fasole roșie, fiartă salată de vinete 1 măr pește marin, la grătar crocănțele

Rețeta Valurile mării - Mod de preparare

Ardeii copți, ghebele, usturoiul, se toacă în cuburi micuțe și se adaugă peste salata de vinete, amestecată cu muștarul franțuzesc.

Se adaugă și boabe de fasole roșie, fierte în prealabil, iar la final se adaugă bucăți din peștele preparat la grătar.

Dacă se dorește un gust mai fructat, se adaugă și cubulețe dintr-un măr.

Este o salată gustoasă, care se servește cu crocănțele, sau felii de pâine, prăjite.

 

Luni, 15.07.2019, 08:40
x