Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Rețetă sățioasă și gustoasă. Eintopf cu cărniță de vițel

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine rasol de vițel, roșii, morcov, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Eintopf ".

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine rasol de vițel, roșii, morcov, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Eintopf ".

Ingrediente pentru rețeta Eintopf:

  • rasol de vitel
  • castraveciori murati
  • pasta de ardei dulce
  • muștar
  • cartofi
  • 1-2 mere
  • ceapă roșie
  • morcovi
  • țelină

Mod de preparare pentru rețeta Eintopf

Se fierbe carnea în apă cu sare, aruncând prima apă.

Călim ceapa roșie cu morcovi și țelină în ulei de măsline și le stingem cu supă fierbinte. Adăugăm muștarul și pasta de ardei, amestecăm bine și adăugăm carnea fiartă. Adăugăm și castraveciori acri pentru un plus de gust. Se adaugă cartofii curățați și tăiați cuburi, nere tăaiate cuburi, se completează cu supă și se lasă la fiert până sunt pătrunse toate ingredientele.

Poftă bună!

Video