Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Rețeta zilei! "Cotletul grădinarului", un preparat pe gustul celor mai mari gurmanzi

 

Vlăduț, bucatarul de la Neatza, gătește rețeta "Cotletul grădinarului", un preparat delicios, cu legume, carne și iaurt.

Ingrediente pentru rețeta Cotletul grădinarului

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • sare
  • piper
  • chimen
  • 350 ml bere
  • ulei
  • Pentru servit:
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 5-6 roșii mari
  • 250 g mozzarella
  • 400 g iaurt
  • frunze de mentă
  • 2-3 căței de usturoi

Mod de preparare pentru rețeta Cotletul grădinarului

Cotletul de porc se porționează și se așază într-o tavă unsă cu ulei. Se condimentează cu sare, piper și chimen măcinat și se stropește cu bere, apoi se prepară la cuptor, la 160 de grade, până se rumenește bine. Se mai stropește cu bere pe parcurs, când se mai întoarce de pe o parte pe cealaltă.

Vinetele, dovleceii și roșiile se spală bine, se feliază pe rotund, se presară cu sare și se dau la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Apoi se scot, se lasă să se tempereze și se așază în straturi alternative, adăugând și rondele de mozzarella, de dimensiunea celor de legume.

Din iaurt cu usturoi pisat și frecat cu puțin ulei, se face un sos în care se adaugă și frunze de mentă. Cu acest sos se servesc preparatele din rețeta Cotletul grădinarului.

Poftă bună!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!