Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Gustărici cu pipici, o gustare excelentă pentru masa de Crăciun

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pește, lămaie, paine neagră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Gustărici cu pipici.

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pește, lămaie, paine neagră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Gustărici cu pipici.

Este un preparat la rece, simplu și gustos ce se servește pe felii de pâine prăjite.

Ce ne trebuie pentru Rețeta Gustărici cu pipici:


  • somon sălbatic
  • ton galben în sos de lămâie și ulei de măsline
  • smântână
  • cremă de brânză
  • nuci
  • pastă de hrean
  • măsline
  • cepșoară
  • salată verde
  • coacăze
  • zeamă de lămâie
  • pâine

Rețeta Gustărici cu pipici - Preparare

Crema de brânză tartinabilă se amestecă cu pasta de hrean și tonul bine scurs și mărunțit. Se adaugă și puțină smântână, pentru un plus de cremozitate și se potrivește gustul cu zeamă de lămâie. Pentru un plus de gust și aspect se mai strivesc și câteva coacăze roșii cu care se marmorează crema de brânză. Cu această cremă se tartinează feliile de pâine, prăjite. Deasupra se face un decor din somonul afumat.

Nucile se caramelizează cu puțină miere și sare și se presară peste aperitivul nostru. Totul se servește pe pat din frunze de salată verde.

Video